Mailing - Hromadne rozposielanie mailov

Zdravím,

mám zatial cca 32 mailovych adries....

pouzivam:

set_time_limit(0);
if (mail($Email_uzivatela, $subject, $mail_body, $headers)) {
$vysledok = "Odoslané";
} else {
$vysledok = "Neodoslané";
}
Vysledok je taky, ze prvych 5 mailov dojde a ostatok uz nie....
Na konci odosielania generujem LOG file, kde sa vypise ktora mailova adresa bola uspesne odoslana a ktora nie. Niekedy ked je napisane dokonca ze bola sprava odoslana, realne nedosla....

Kde je problem?
Ako vyriesit to, aby som jednym tlacidlom odoslal cca do 100 mailov?
V mojom skripte pouzivam po kazdom 5. odoslani funkciu SLEEP(1)

Poradte,

vdaka
To platí pro web na WZ?
Pak s tím nepochodíš. Použití funkce mail() je limitováno. Nevím jaký je aktuálně limit. Z dávné minulosti to bylo 10 emailů za hodinu.
Ale i kdyby tak si myslím, že použití funkce není zde zrovna stabilní. Což může být i zmíněný problém. Email se neodešle nebo odešle, ale nedorazí.
Nevyřešíš to. Primárně kvůli omezením na počet odeslaných e-mailů. Plus pokud se nepletu, v podmínkách webzdarma je hromadné rozesílání e-mailů přímo zakázáno.

Při malém počtu e-mailových adres to lze ale vyřešit odesláním jednoho e-mailu s "neveřejným" seznamem příjemců (přes Bcc).
Poradím: Přesuň svou aplikaci na vlastní server a bude to šlapat.

WZ je webhosting. Co kdyby sis tu aplikaci dal na takový hosting, který přímo tuto službu provozuje? Například pandora.cz by to jistě zvládla a získáš tím hromadu služeb navíc.
Ja mám celú aplikáciu už spravenú na mojej stránke v ADMIN režime. Je to stránka hudobnej skupiny...Mám spravený formulár, kde zvolím "PLAGÁT AKCIE", ktoru ideme hrat a stlacim ODOSLAT MAILING.

Tymto tlacidlom vygenerujem kod, kde mi vypise MENO a PRIEZVISKO prijemnu a pod tym mu vyhodi PLAGAT a LOGO kapely...samozrejme obrazky su nalinkovane a aktivne...

Po vygenerovani kodu to zacne kazdemu odosielat, kto chcel tieto maily prijimat...

Tak neviem ako inak to vyriesit.....Lebo som sa s tym udrbal kvalitne, kym som to spravil tak ako som chcel.....
:(
V pohodě. Ten mail odešleš jen 1× na Pandoru a ta se postará nejen o rozeslání, ale i o přihlašování a odhlašování příjemců.
Nechcem to robit cez externe aplikacie....
Vyhovovalo by mi aj napriklad posielanie 10 mailov za hodinu....:Len ako to zautomatizovat?
Nepotrebujem tie maily rozoslat hned...pre mna za mna nech sa to posiela aj cely den......Nejake navrhy?
Už jsem psal: Přesuň svou aplikaci na vlastní server a bude to šlapat.

Čemu jsi na té větě nerozuměl?
Ale ako to spravim? ako na moj server? To znamena aby som si na svojom PC co mam doma spojazdnil APACHE a nasledne to spravil takto?

Ak si to tak myslel, tak potom potrebujem asi riadny navod / manual ako APACHE spojazdnit....Ja som to doteraz robil vsetko tak, ze som to testoval az na ostrom serveri
Apache běží hned po instalaci (i když, jak komu), ale nemusí to být fyzicky vlastní server. Rozesílání e-mailů také není záležitostí Apache, ale to snad tušíš.

Může to být jakýkoli webhosting, který nemá omezení počtu odeslaných e-mailů. Takové hostingy bývají zpravidla placené, ale pokud je tvůj projekt zajímavý, tak si to určitě zaslouží.

Také si můžeš pronajmout virtuální server, dnešní ceny jsou docela zajímavé, i když jsou o něco vyšší, než jen webhosting. Zato si na něj můžeš nainstalovat co chceš.

Dedikovaný server snad zapotřebí nebude.

Pokud nechceš nic platit ani konfigurovat, doporučuji Pandoru. Mám na ní i vlastní privátní diskuzní fórum a šlape to pěkně. Můžeš si ho i moderovat.

Možná ještě někdo přidá další tip.
Proc nevyuzijes rss? Do thundebirdu se to pridava snadno. Funguje to tak, ze uzivatel, pokud chce odebirat novinky, tak si prida odkaz na tvou rss-xml stranku. Thundebird mu ji pak pravidelne stahuje a zobrazuje podobne jako mail. Chces to delit na nejake kategorie? Tak pro kazdou vyrobis jine rss.
Proti mailu to ma jen tu nevyhodu, ze se neda zpetne odpovedet. Ale, pokud s tim uzivatelem nepotrebujes komunikovat a jen mu zaslat, kdy mate koncert, tak to bohate staci.