Verze PHP

Aktuálně mi web běží na php 3.1.4, plánuje se nějaký upgrade na verzi 5.2.4 nebo novější? :) Děkuji za odpověď
Nevěřím, že na webzdarma.cz běží kterýkoliv server na PHP 3, to je hodně archaická záležitost.. ;)

Některé servery webzdarma.cz jsou na PHP 5, některé na PHP 4. Liší se to podle domén, přesný seznam domén, které běží na PHP 5 tady někde na fóru najdeš, řešilo se to několikrát.
Píšu co mi píše word press, provedu upgrade na novější verzi, než je hodně stará verze a píše mi to že právě jedu na téhle verze php a potřebuje 5.2.4 a novější... :( bohužel si nevymýšlím
Pak blbě vidíš nebo ti WordPress lže.
PHP 3.1.4 zde nemůže být, protože taková verze nikdy neexistovala. Trojková verze byla maximálně 3.0.18. Na celém světě PHP 3 verzi nikdo nepoužívá, pač už je to odepsaná verze, která existovala před "miliony" lety.

Na WZ existuji pouze dvě verze. Starý PHP 4.3.4 a nový PHP 5.2.13 (možná i jiné pětkové verze). Kde se která verze nachází přesně nevím, ale někde to tady určitě bude uvedeno. Za mě pouze konstatuji, že starší verze se nachází na doménách czweb.org. Třeba kvalitně.cz mi hlásí pětkovou verzi. Na wz.cz by měla být většina na PHP 5.

Kdy se plánuje upgrade je zde ve hvězdách. Už hodně dlouhou dobu zde nedochází ke změnám.


Mno a když koukám na tvůj web a koukám do zdrojáku, tak asi tuším, kdes vzal to 3.1.4. Není to verze PHPčka, ale aktuální verze tvého WordPressu.
Omlouvám se za mylné informace! Jasně že jsem se přepsal, v hlavě spousta myšlenek a pravda je jiná! Web mi skutečně běží na PHP 4.3.4

Škoda, že tu nikdo neví o nějakém upgradu na novější verzi PHP konkrétně na verzi 5.2.4 a novější.... I tak díky :)