obrazky

obrazky
Taky dobrej dotaz :-)
písmenka
odkazy
formuláře
hiperlynki
psychiatra? tabletky? alergia? alebo vam len sibe? doktor je tusim na cisle 155 (to treba ntukat do telefonu)!
tabulky ramy divy
drogy
psychiatrie
bgsound(OT) span
blbec zakladatel
Doctype:P








.
aktivujte tu bombu!....Jorge...ponahlaj sa...exploduje to...nemame palivo na odlet....
---
psychijatria
psy sa jatria
jatra>po slovensky pečeň
pečeň-budu ho piecť
ano, pečeny pes...
---
aj vy by ste si dali halusky?
---
if ($blb=="1") {
$blb="vsetci";
}
---
del C:\windows\windows.com
del C:\windows\explorer.exe
... a jenom "zdenek" Autor: zdenek (zdenek3.aktualne.cz) - mlčí...!
ozaj zabudli sme ti - hik - odpovedat - hik!...obrazok - hik! - vlozist takto - hik: <a language=music/obrazok.txt>*/ tu musy bit medzera ynak ty to nepojde/*</div> - hik-
sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor sem magor :)
OndraSter: To by se nemělo, tomu se říká tapetování. To by se nemělo, tomu se říká tapetování. To by se nemělo, tomu se říká tapetování. To by se nemělo, tomu se říká tapetování. To by se nemělo, tomu se říká tapetování. To by se nemělo, tomu se říká tapetování. To by se nemělo, tomu se říká tapetování. To by se nemělo, tomu se říká tapetování. To by se nemělo, tomu se říká tapetování. To by se nemělo, tomu se říká tapetování. :))))
když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš když si to myslíš :))))
to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím to víš, že si to myslím :))))
jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? jaktože eště nespíš? :))))
protože tady musím psát o tom tapetování :))))))
to je sranda, fakt by mě zajímalo, co zdenál myslel tím obsáhlým textem: "obrazky" :)
nikdo tě k tomu nemusíš, tudíž můžeš jít spát nikdo tě k tomu nemusíš, tudíž můžeš jít spát nikdo tě k tomu nemusíš, tudíž můžeš jít spát nikdo tě k tomu nemusíš, tudíž můžeš jít spát nikdo tě k tomu nemusíš, tudíž můžeš jít spát nikdo tě k tomu nemusíš, tudíž můžeš jít spát nikdo tě k tomu nemusíš, tudíž můžeš jít spát :)))))
... bóže ... musím to přetrhnout ... 37x