Kritika

Cauky fseci =)

Chtel bych vas pozadat o kritiku naseho tridniho webu... Jeste neni tak uplne hotovej, ale to nejak nereste --> Spis by me zajimalo, jestli sem na spravne ceste? ;) Webdesign nedelam zas tak dlouho, tak to pls berte ne vedomi

http://www.slovan.fbi.cz

Diky moc =)
pěknej design. možná se mi trochu nelíbí ta pravá část, kde bych osobně navrhl spíš zarovnání na střed, ale je to můj subjektivní názor.
jinak pěkný... :)
Diky za nazor, doufam, ze se prida i negdo dalsi =)
Pokud jsi to dělal VŠECHNO sám - tak máš můj obdiv a máš oprávněně v patičce: Programmed and designed by volkor ©2005; pokud NE, měl bys uvést v patičce autora a nechlubit se cizím peřím. Protože (můj dohad) pokud si někdo udělá vlastní systém v php, nechodí na http://www.ne-e.net/ pro návštěvní knihu.

Jinak jsou to hezké stránky...
docela se mi líbí, jen ten vršek je takový nějaký divný, trochu bych tam omezil ty čtverečky
Už to pišu po tře ti a nic. Se mnuou tu nikdy nechce mlupsat?
aLaM>>nemohl bys psat normalne a chovat se ne jako "lama" (doslovne?) Bo lama si mylsi, jak je tim in (hihi, to sem taky zazil) ale pak si uvedomi, jak je to lamacky. Cim driv si to uvedomis, tim to bude lepsi:).

"Po tre ti">>zeby po treti?
"Se mnuou tu nikdy nechce mlupsat?">>Se mnou si tu nikdo nechce psat? zeby?
Ty taky pišeš Zamillovany a nikdo se ti nesmejě hned na uvodni prvni strance.
diky, uklep (driv sem se casto uklepaval, ted to eliminuju, Nipal, dis atd muzou potvrdit)
4Josef > fsecko sem to delal sam > me se ta kniha z ne-e.netu hodne libi a trvalo by mi moc dlouho udelat si podobnou, takze takhle je to pro me jednodussi a spoluzakum se taky libi

4Džej Ár > Nejsi prvni kdo mi to rika - mrknu na to....

4Fseci ostatni > Diky za rozhodne zajimave prispevky =)
Takže zhruba platí to, co jsem uvedl v první části první věty :-))

Ten vršek je sice trochu netypický, ale mi to tam docela sedí. Snad jen menší výhrada k pravému sloupci (dolní část) - je tam vlastně "nic na bílém pozadí" - ale třeba to časem změníš. :-))
Prave premyslim co tam mam dat....
Sem tady cetl neco o net návštěvní knize.By me zajmalo,kterej chytrak rika,ze je to blbi.Vydel jsem profesionalni stranky a meli anketu od Blueboard.Ja si raci dam na blebordackou,to je monhem jednoduzsi !Sice tam reba gbook mam,ale to bylo hotovy za chvilku .o)))
Ty jsi můj člověk !