otevírání zdrojového kódu

Na některých stránkách jsem viděl, že nejde otevřít zdrojový kód.
Nevíte, jak se to dělá?
Díky
Co myslis tym "otvorenie"? Ak myslis zobrazenie zdrojaku, tak to musis kliknut pravim tlacitkom mysi...
Este som nepocul o takej stranke, kde by neisiel zobrazit zdrojak...predsa ak ti ide otvorit, tak ti pojde ja zobrazit jej zdroj... (Jedine, ze by bolo zakzane pouzivat prave tlacitko mysi pomocou javascriptu, ale aj to sa da roznymi velmi jednoduchymi sposobmi obist...)
Otevření - tím myslím, že když se dalo pravé tlačítko myši a otevřít zdroják, nebo přes Wiew : source
Prostě se nic nestalo, zdrojový kód se prostě vůbec nezobrazil, ani poznámkový blok se neotevřel.
Jak je to možné nevim, ale i v panelu -> wiew : Source nešel zobrazit.
Jak to udělali to nevim, protože jsem do kódu neviděl.
Co se týče zakázání PTM, jak se to dá obejít (pokud je např. stránka s framy)?
Diks
zakázání pravého tlačítka myši = omezení uživatele = důrazně se nedoporučuje. Dělá se to javasrciptem, zkus přítele google.

Zobrazení zdroj. kódu jakbysmet, ale zatím jsem neviděla myslím web, kde by ve Firefoxu nefungovalo zobrazení kódu...
hele, radši nám napiš odkaz, kde jsi to viděl a podíváme se na to... jinak zablokování pravého tlačítka jde afaik jen v ("prohlížeči") IE, takže noproblemo, to stejně nikdo inteligentní nepoužívá, pokud k tomu teda nemá závažný důvod.
Jó kdybych to tak věděl, která adresa to byla....
zkusim se ještě prozhlídnout....
Jinak, ptal jsem se, jak se dá obejít zakázání PTM
tak pokud jsi opravdu nucen z jakéhokoliv důvodu používat IE, tak si první zobrazíš zdroj toho framesetu, z něj vyčteš adresu jednotlivých stránek, zadáš jejich adresu a zobrazíš ten zdroj....
taky se mi to driv stavalo. ale po prechodi na mozillu a pak na ff uz ne. kdyz jsem se ptal na netu, tak mi nekdo odpovedel ze je to zpusobeno nastavenim serveru.(no ta odpoved byla rozsahlejsi, ale uz je to tak dlouho ze si to nepamatuju) tzn. ze server vysle data se kterejma se ie moc nepohodne(ikdyz je zobrazi) a to nejspiz zpusobuje to ze zdrojak nejde zobrazit
LOL, no prostě IE, he he he, to je magořina, nějak mi furt nedochází, jak takoý zmetek může mít furt takový podíl na webu....
No a pokud mermomocí chceš zobrazit zdroj nějaké stránky, kde to "normálně" nejde, prostě si tu stránku ulož někde v PC - a potom už není důvod, proč by se zdroj nemohl zobrazit.
>>nějak mi furt nedochází, jak takoý zmetek může mít furt takový podíl na webu....

naprosto jednoduse. je soucasti widli, ktere pouziva vetsina lidi. a tihle lidi, jelikoz se o kompy moc nezajimaj, znaj jenom ie. nikdo jim totiz nerekne co je to za zmetka, ze existujou rychlejsi a bezpecnejsi varianty a co je hlavni vetsina si mysli ze ie je soucasti internetu. ... ne ted se nesmejte. kdyz mi treba kamoska rekla ze se ji odinstaloval internet(omylem smazala ikonku ie z plochy), jestli ji ho nenaistaluju zpet tak jsem se fakt nemoch udrzet a tlemil se jak *. je to proste cira nevedomost
jj, tak to je, ale melo by se z tou osvetou neco delat :)
ty, čoveče, a zkoušel jsi jít s takovou osvětou na nějakýho počítačovýho analfabeta, který si myslí, že internet = IE? Já jo. Je to fuška. A nakonec jsem se dočkala jen toho - hele ten tvůj fajrfox nebo co je blbej, už několikrát se mi v něm objevily stránky pěkně hnusný, já ho nechci.

a co potom...
:-DDD
jako bych je slysel
Já to doma prostě zakazuju, většinou jim vnutím operu, sice mají vždy spoustu divných dotazů, které bývají položené tak, že jim neorzumím a bývá to pak příčinou hádek, ale jinak si třeba mamka aji celkem zvykla na mouse gestures, protože mám tlačítka jako spět a vpřed na ní příliš malé, proč je mít taky velké, když jsou gestures, že :)
Já abych řek pravdu, používám IE jenom proto, že podporuje standarty W3C DOM mnohem plněji než ostatní prohlížeče.

Jinak vy co máte jinej prohlížeč, tak buďte rádi, že vás je málo, protože když by měl např. fajrfox přes 60% lidí, tak by se hackeři začali obracet proti tomu fajrfoxu, a psali by viry na něj, tak aby je všechny "pochytal".
Pak by se situace opakovala ale obráceně => IE by byl bezpečnější, a lidi by přecházeli k němu.... Tak to prostě je... Vy, co nemáte IE, tak buďte rádi, že ten váš prohlížeč nemá víc lidí.
Marcus: ehm, dovol, abych se zasmál :D
J-R: jj ja doma nutim všem Firefox. Za ikonku IE sem dal FF, matka je spokojená že tam neni ten "divnej internet" :D

MF: to je fakt nejvíc dementní názor co sem slyšel. vůbec nevíš o čem mluvíš, btw slyšel si že Firefox se používá právě kvuli tomu že nemá takový bezpečnostní díry jako IE?
Marcus Flintus: W3C nevydává standardy, ale doporučení. Je pravda, že FF tam má v tomto případě chybičky, ale který prohlížeč je dokonalý? A proč, když je teda IE lepší, tak nedodržuje doporučení ohledně box modelu?
Myslím, že tohle je daleko horší věc jak nějaký DOM.
A viry na prohlížeče? Hmmm, počkej budu chvilku přemýšlet.... Ne nic jsem nevymyslel, asi jsem ůplně blbý....
..ježiš ů s kroužkem... no stane se...
Marek z Markova:: Trest smrti za kroužek !