Ohodnotit, moc prosím ;-)

Heleďte, nevim jak dlouho te ještě budu řikat, ale stále se považuju za začátečníka ;-)
Kritizujte si co chcete, kromě jediný věci! FRÁMY ! Já je tam prostě chci !
Jinak, pojďte do mě!

(http://san-andreas.aktualne.cz)

MyFlower
no, sice to nechceš kritizovat, ale vypadá, že rámy jsou na první pohled největším problémem toho webu... jinak je na můj vkus ai i docela tmavý... moc jsem to neprocházel, popravdě mě nijak moc nezaujal...
Jasně díky, jenom dotaz "CO VÁM VŠEM VADÍ NA FRÁMECH"? Nenašel jsem jedinej prohlíčej, kterej by je neuměl ;-) Např. IE, FF, Netscape, Mozilla, Opera....?
A že tě nezaujal? Noooo, popravdě na něm ještě nic neni, to jsem zapomněl napsat.....HEH...

NEXT PLS
http://www.jakpsatweb.cz/ramy-problemy.html
Úryvek z jakpsatweb.cz:::

Závěr

Protože grafické efekty podobné rámům se dají udělat i pomocí tabulek nebo CSS pozicováním, rámy doporučuji nepoužívat. >>> Jste-li ale začátečníci, jsou rámy dobrou volbou. <<<

No nic, ale

prosím další hodnocení
a k hodnocení:
-rámy (to vlastěn nemáme psát ;))
-nemáš nastavené kódování

jinak těžko se dá hodnotit bez obsahu :(
Jo kódování.. heled sorry, ale tim myslis jako pismo :-( ?
1. nic tam neni
2. i kdyby tam neco bylo tak ten design je hroznej
3. otevira se to v okne bez navigace - k cemu?

1/10
>>>>nevim jak dlouho te ještě budu řikat, ale stále se považuju za začátečníka

A říkej to s klidným zvědomím a popravdě klidně dál :-))

První stránka je ------- blbá a přesměrovává - což si najdi v podm. wz
Druhá stránka je ------to si domyslíš - viz. první stránka - ale nepřesměrovává - dovoluješ nám postoupit na třetí stránku
Třetí stránka a týká se to i předešlých blbých stránek - nemá nastaven charset, nemá nastavené písmo, které by se dalo číst a je stejně čená, jako předešlé !

Zaznamenal jsem "zvláštní" úkaz - každá stránka se otevírá v novém okně - párkát jsem kliknul a byl jsem samé okno ! Víš kolik stojí dneska JAR ? :-)))

Potom jsem poklikal na kdejaký odkaz - ALE NIC - už žádná okna, možná sis pořídil Továrnu na absolutní NIC?
------------------------------------------------------
a sečteno - :::nevim jak dlouho te ještě budu řikat, ale stále se považuju za začátečníka :::
Noooo, aspoň něco tam je UPLOAD, zskus aspoň to....

Jo a prvni stranku předělám a tu druhou vymažu... Že tam něni navigace? K čemu? Když tam máš frám? Že sou ty stránky blbý? Tvůj názor! Blbej design? Nic lepšího na tom neudělám... a aspoň je to jednoduchý, ne? Že JAR stojí hodně? Možná, já si wokna nemeju... Že mám továrnu na nic? Heleď včera jsem ty stránky dělel vo půlnoci co jsem se vrátil z dovolený asi hodinu a dneska vod 8:15.... Takže jsem toho moc nestihnul ;-)

Heleďte se a co říkají urození pánové na přehlednost? Jo v pravym frámu je dvakrát počítadlo, jestli to už někdo neřikal ;-) To smažu... A na kódování se už pracuje, uf to bude fuška ;-)
Jo, mimochodem, jak mam udělat v JS, že když kliknu na nějakej vodkaz tak to hodí ALERT např. ("WODKAZ"), nevíte jen tak náhodou?
Joseph Stalin: jj, kódováním myslím písmo, viz. třeba zde http://www.jakpsatweb.cz/cestina.html
2Joseph Stalin: proč nemám ráda rámy? Protože zrovna jsem dala tisknout několik stránek jedné firmy a než jsem si všimla, že používají rámy, tak se mi na jeden papír vytiskla hlavička, na druhý menu, na třetí text. A to pro každou stránku, takže jsem potiskla třikrát víc papíru, než kdyby to bylo bez rámů... A mmchdm imho porušuješ s tím pětivteřinovým přesměrováním podmínky wz.
onclick="alert('wodkaz');"
třeba
Takže ty jsi vlastně něco jako Joseph Stalin Blesk? Stihl jsi toho tedy za 12 hodin, včetně spánku, dost ! A máš tedy tím pádem ten dojem, že za tvou snahu a píli, by tě měli všichni OHODNOTIT a ne jen Ohodnotit :-)))

Možná jsi se měl věnovat místo "flákání" po dovolených studiu Javascriptu, což se vzájemně nevylučuje - je to hned tak asi na... té stránce. :-))
Sorry, že se snažim ;-)
no, taky jsem si většinou když jsem byl na dovolené bral sebou na pláž nějakou chytrou knihu, to není blbý nápad, stejně je tam nehorázná nuda.

jinak mi nodochází, proč lidi dávají k hodnocení nedodělané weby

>> Noooo, popravdě na něm ještě nic neni, to jsem zapomněl napsat.....HEH...
Joseph Stalin: snaž se, snaž. Josef je trochu kritičtější člověk, ale má pravdu, nejlepší je se věnovat jedné věci. Buď flákání, nebo učení ;)
Džej Ár:: Jo - děsná nuda, zvláště na nudapláži :-))
heh, no na nudapláži jsem se já tedy nikdy nenudil, jednak jsem se tam nikdy neopaloval, jen třeba procházel na obyčejnou pláž vedle... a taky jsem se s tím setkal jen asi tak třikrát :)
Na pláž sem si pár knížek bral, ale spíš (jestli někdo zná) Ruth Rendellovou (Adam a jeho Evy, Něco se stalo, Kdo si počká...) nebo bratra Cadfaela....
Ale měl jsem taky JavaScript: Programujeme internetové aplikace od Rastislav Škultéty a PHP-tvorba interaktivních internetových aplikací od Jiřího Koska, ale tam jsem tepr na 15 stránce....
Rámy nejsou špatné, pokud je umíš dobře vyřešit. Ale myslím, že se ti to zravna nepovedlo. Jinak nevím, jak ostatní, ale většinou tmavé stránky působí dost neaktualizovaně a tak nějak blbě, je lepší, mítsvětlejší.
Jinak, stránka na mým rozlišení 1280 X 960 působí strašidelně.
vyplň si proto prostřední frame šířku hvězdičkou * a tím se ti bude libovolně roztahovat dle rozlišení. Jinak pevná velikost okna je pěknej vopruz.
Co se týče knížek, nejlepší, co se týče JavaScriptu je
JavaScript - Kompletní Průvodce od Davida Flanagana nakladatelství O'Reilly
mi na rámech vadí spousta věcí, nejhorší jsou asi problémy s vyhledávači... ale tak před x lety, kdy jsem o webu věděl takřka hovno, jsem je taky používal.
>>> Noooo, aspoň něco tam je UPLOAD, zskus aspoň to....

Tak jestli je UPLOAD to co býval, a co myslím že to slovo znamená, tak nevím, co bych měl zkoušet. Bohužel nemám nic, co bych ti uploadoval.

Marcus Flintus::: Každý máme nějaké priority: ty preferuješ - co se JS týká - Kompletního průvodce... Já zase - na rozdíl od JS preferuji Vkladní knížku, i když zbytečně, protože na ní nic nemám! :-)

PS: Dneska mám zase vtipný den... kdy tohle skončí? A kde?!
Nevím, jestli má cenu dělat takový stránky, když na ně nikdo nebude chodit. Existují totiž mnohem kvalitnější weby, např. www.gtasa.cz.