Zhodnotte moj novy web

Ahoj, prosim Vas, mohol by niekto zhodnotit stranku http://www.debil.mysteria.cz? Zatial tam toho vela nie je ale ide mi o to, co hovorite na design, technicke spracovanie atd atd... dakujem
Omg, co na tom chceš hodnotit, jen jedna stránka totálně bez obsahu a bez ničeho.... nebo jsem něco přehlédnul?

0/10
mno, je to takový zajímavy (ikdyz asi spis nudny):
1) téměř jsem si nevšimnul toho puntíku s menu...
2) nevím, ale ten web mi přijde takovej nijakej, nic co by me zaujalo...
:-) achjo to jsem jednou zas napsal hodnoceni
Džej Ár: V prípade, že máš Operu ti tam toho veľa nezobrazí, lebo je to optimalizované pre mozilu alebo IE. Skús to pozreť na inom browseri...
nemám rád hlášky typu "je to optimalizované pro...". Třeba já taky používám Operu a nechci schválně spouštět jiný prohlížeč. Takže buď to jede nebo ne. Tak si zkus tu optimalizaci ještě rozmyslet a udělej reoptimalizaci :)
Pája5: Sa ti povie... nevieš ako? Opera je robená úplne ináč ako iné prehliadače.. ona ide na všetkých možných okrem opery. Nie len na mozile. Neviem ako to urobiťa by to aj opera zobrala
no, nemíňím zapínat nic jiného, než operu, imho je "optimalizace" pro operu to nejzákladnější, protože je nejjednodužší, opera se totiž nejvíce blíží standardům.
Jinak dělat web jen pro jeden prohlížeč je fakt prasárna, správný web musí být plně použitelný ve všech prohlížečích, nemusí v každém úplně sedět každý pixel, to ani asi není v silách obyčejného amatéra odzkoušet, aly aby to naprosto odfuckovalo nějaký prohlížeč (navíc ten nejlepší), to je jedna z největších lamáren, řešit navigaci javascriptem je lamárna^2... co když se na to chcu dívat přes Lynx?

nakonec jsem kvůli něčemu jinému potřeboval spustit FF, tak jsem mrknul i na to, je tam jakési podivné "menu", nepochopil jsem třeba proč mi to po kliknutí na about me nebo co to tam bylo vyskočil js alert, že musím přijít z tvého webu, z čeho myslíš, že jsem asi přicházel? Spousta odkazů vedla na chybu 404, vzhled slabší... ale ve ff už bych dal možná tak 3/10
Opera, nic jiného nepoužiju a použít nechci. Jaký je problém rozchodit web, aby v Opeře byl aspoň nějaký obsah, když už ne třeba potřebný vzhled?

IMHO máš chyby v tom JS. K čemu je tam ten javascript dobrý? Není snadnější vypsat menu normálně v HTML? Nebo tam máš nějaké extra kůl efekty? Aha, v IE vidím click a po jeho zobrazení se z toho vynoří ciferník… efekt zajímavý, ale jde imho realizovat i bez JS. Stačí dvě stránky, na jedné CLICK, na druhé ciferník, animaci klidně vypusť. A stejně tam máš dál 404.

Jinak vzhled je strašný, vlevo je něco naházenýho, ale naprosto nepřehledně. Ten jeden bod ti dávám pouze za vhodně zvolený název domény.
Doufám, že ti to zobrazuje 404 docela jinak, než mi ! Ne přímo ha hlavní stránce...ale dále...

Nevím proč jsi se to vůbec optimalizoval - už dlouho jsem neviděl tak prázdnou stránku, tak nacpanou javascripty, jako je ta tvoje! 95% zdrojáku jsou JS - na věci, které jsou v podstatě na prd, když na stránce nic není, nebo je tam to, co tam máš ty - což je totéž :-))

Džej Ár::: doufám, že ten nahoře neumí anglicky a omg nechá bez povšimnutí, bez černé čárky za braní jeho jména nadarmo !
Josef: heh, no nějak to v poslední době používám často, asi bych měl spytovat svědomí :) Nicméně okolnosti mě nutí :D

Jinak ještě k michalovi: proč se sakra každá stránka otevírá v novém okně? To je pokus někoho pořádně nasrat? A totálně nechápu ty ankety typu líbí se vám tyto stránky? Imho je to fakt lamárna.
Souhlas - v obou odstavcích :-))
Nípal::: To je na žalobu :-))