Konstruktivní kritika

Jelikož by stránky měli v blízké době (2-3 měsíců) projít rekonstrukcí, rád bych věděl, co je na nich špatného, abych na tom mohl založit stránky "nové".

Prosím o smysluplné vzkazy, z kterých bych mohl něco pochytit a ne nějaké vzkazy typu: "Je to hrůza."

Díky Marcus Flintus
pokusím se:

1) snažil bych se to udělat bez rámů
2) je to jaksi bez grafiky, sice to není na škodu, ale možná by to pak vypadalo lépe
3) javascript s časem je blbost
4) animované gify u mě každou stránku celkem shodí a působí to lamácky
5) nebylo by marné si trošku pohrát s validitou, přidat DTD a pod.

to je tak na první průchod asi všechno

jinak obsah mi příjde poměrně kvalitní, chválím :)
Souhlasím v podstatě s tím, co řekl Džej Ár, hlavní problémem jsou rámy.
Pak bych viděl důležitost, aby stránky jely všude (a ne na vybraných prohlížečích). minimálně musí jet na Opeře (jinak budeš mít u mě o bod méně :)). ale to už opět souvisí o validitě, o které tu byla taky řeč.

P.S.: neproběhlo náhodou hodnocení těchto stránek už před pár dny? (mám takový pocint, že ano. pokud se pletu, tak se předem omlouvám :))
souhlasim s predchozim a...

ten hover na odkazech(lepsi je menit barvu pisma nez pozadi)
imho neni <hr> nejlepsi pro oddelovani ruznych veci(jestli me chapes)
chtelo by to lepsi kombinaci barev
a celkove dat strance hlavu a patu
>>> Pokud máte nainstalovaný Servis Pack, možná vám v horní části okna vyjede žlutý rámeček o aktivním obsahu. Pokud se tak stane, odblokujte kliknutím na rámeček aktivní obsah, aby se vám stránky zobrazovaly správně. <<<

Takže - pokud na mě nahoře vyskočí nějaký rámeček, povoluji - jen ve vzácných výjimkách. Ujištění o tom, že když jej povolím, se mi správně zobrazí stránka - to NENÍ ten případ.

Dále předpokládám, že ServisPack by snad měl mít na IE nainstalován každý.
Josef>>>
Co se týče ServisPacku, nainstalovaný ho má asi ka?dý, to jo, ale ka?dý má jinou úroveň zabezpečení a ka?dý to má prostě jinak.
Myslím, ?e jsi jeden z mála, komu se takovýto typ obsahu blokuje.

Kdy? ho má? zablokovaný, nefungují správně skripty na otvírání 2 stránek ve 2 rámech na jednou, a proto nemá? prakticky ?anci si prohlédnou celý obsah stránek. (vidí? hlavně ty nepodstatné inforamce, které stránku doplňují.)

Nicméňe, kdy? se to týká skriptů pro zobrazování stránek v rámech, tak vzhledem k tomu, ?e nové sránky budou pochopitelně bez rámů, tak je zbytečné to ře?it.<<<

Jinak děkuji ostatním, za "pěknou" kritiku
Dal bych si, mimo predeslych odpovedi, pozor na spatnou vysku iframu (ty by tam nemely vubec byt) - mam ff a nahore se mi anketa schovava. Svitici oranzove pozadi a svitici modre podtrzene odkazy menu, na me pusobi dost spatne. Sladil bych to vice neutralnimi barvami. Dale jsou to zasadni chyby, jako spatna komprese obrazku, spatna ladivost obrazku s prostredim, spatne rozlozeni, spatna stavba stranky, spatne obrazky (hybajici se gify=lama), neni urceno o jake html jde. Uplne na zacatek stranky bys mel do zacatku (alespon) dat <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> - tzn. ze prohlizece rozpoznaji, ze pouzivas HTML 4.01 Transitional (zdroj ale muzes zdokonalovat do striktni verze xhtml). Pote co budes mit urceno toto DTD si projed stranku validatorem na http://validator.w3.org/. Validator ted hlasi, ze mu chybi DTD, nicmene jede podle HTML 4.01 Transitional (zaklad) a nachazi 13 chyb, proto bych si mimo pouzivani ramu (iframe) a tabulek, dal take pozor na cisty vystup. Dalsi zasadni chybou pak je prime formatovani uvnitr ramu (to je silena kombinace :-D). CSS se ma zapisovat do externiho souboru, pojmenovanem treba "styly.css", kvuli vseobecne pristupnosti. Pokud tento soubor bude v rootu jako stranka, ktera si ho nacte (napr.index.php, nebo index.html), tak do ni das do oblasti head (doporucuji tesne pred ukoncenim oblasti) kod: <link href="styly.css" type="text/css" rel="StyleSheet">
Tondys>>> Diks, ale v těch CSS jsi se spletl, CSS soubor samozřejmě mám (http://tarantino.wz.cz/css.css), jenom na některých stránkách jsem je definoval přímo v kódu, protože se týkaly jenom té ojedinělé stránky.
Jinak ostatní schvaluju.

Jinak myslím, že framy můžete z kritiky vynechat, protože, ať už předělám stránky jakkoliv, framy tam už nebudou.
Přehlédl jsi toto: - pokud na mě nahoře vyskočí nějaký rámeček :-))
Josef >>> :-)