Nastavení češtiny

Hostuji u jednoho poskytovatele hostingů v Německu. Problém je, že se mi tatéž stránka s českou diakritikou, která se mi např. na wz.cz zobrazí správně, tam se mi zobrazí bez české diakritiky. Tímto je tedy vyloučeno, že by bylo špatně nastaveno kódování a to buď kódování samotného souboru nebo kódování nastavené v HEAD.
Exsituje tedy nějáké nastavení samotného serveru? Nebo opravdu blbnu natolik, že v tom mám sám binec a něco takového není možné?

Diky
Dej odkaz. Web server pouze posílá soubory, které tam máš uložené. Pokud máš PHP, tak se to ještě zpracuje. Nevidím důvod, proč by to mělo mršit diakritiku.
Pardón, řekl jsem to trochu špatně. Teď jsem na to koukl a chyba je trochu jiná.

1) Nahraji soubor přes FTP
2) Když tento soubor na FTP třeba přes TCM prohlédnu vše je OK.
3) Když si zobrazím stránku je diakritika zmršená v samotném HTML kódu.

http://edux.cz/testDiakritiky/win1250.php
http://edux.cz/testDiakritiky/utf8.php
http://edux.cz/testDiakritiky/utf8.html
http://www.brhel.info/testDiakritiky/win1250.php
http://www.brhel.info/testDiakritiky/utf8.php

Soubory se stejnými názvy jsou úplně totožné.

Nevím, kde ta diakritika najednou zmizí.. Zda-li při přenosu na FTP, což je blbost a nebo, co se mi zdá reálnější, při vznesení požadavku na server o vrácení požadovaného souboru.
Na edux.cz se mi ukazuje zmrsena.

U kodovani muze byt rozdil mezi servery, tusim ze kazdy server posila v ramci svych hlavicek i kodovani...to se pouzije, pokud stranka samakodovani neudava. Ale na tech strankach mety vidim...
Ano, zapomněl jsem podotkount, že to, co je na edux.cz se nalézá na tom německém webhostingu.

A dalo by se toto kódování upravit funkcé header()?
server posila v odpovedi hlavicku Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1, takze by to mozna slo, ze bys v php poslal tu samou ale se spravnym kodovanim
Tak fcí header to jen tak nepůjde. Server píše, že byly halvičky již odeslány.. Tzn. že to budu muset kódovat html znaky.. Což mi přijde nepraktické už jen kvůli vyhledávačům.
Neni chyba v tom, ze v php souboru uz je vystup pred fci header()? Za vystup se povazuje i prazdna radka pred <?php tagem napr. na zacatku souboru...
Nene, nic takového tam není. S tímto mám skušenosti. To prostě bude někde asi něco přímo nakonfigurované na serveru..