Nové zhodnocení stránek

Prosím o další zhodnocení stránek.Dal jsem na rady,kritiku a překopal co se dalo. Trochu jsem to zjednodušil ale stále nevím zda je to na podívanou.Děkují za další rady a náměty.Na odpovědí se těším.jarrys
niektore z tyx fotoalbumov boli riesene celkom fajn ale v zasade jedna obrooooovska chyba, v ziadnej nebol nejaky odkaz na HOME, som bol totalne bezradny ako sa dostat spat...
Solidně jsi s tím pohl. Vypadá to už celkem dobře. Ještě pár připomínek:

- nápis Jarrys v hlavičce nepůsobí sladěně se zbytkem stránky, hlavně ten 3D font
- špatně se mi orientuje v těch fotoalbech. Máš tam deset tlačítek pod sebou, ale popis, co je v kterém albu, máš v graficky odděleném bloku. Vymysli to tak, aby na první pohled bylo jasné, co ve kterém albu je.
- bylo by fajn, kdyby fotoalba měly stejné pozadí jako hlavní stránka. Působilo by to kompaktněji. Obzvlášť Slezskoostravský hrad má ostře zelené pozadí. Fuj.
- ještě zruš ten GIF s emailem
- trochu bych zmenšil mezeru nad nápisem "Zdravím na mých osobních stránkach." Tečku na konci věty bych zrušil. Není to věta, ale nadpis.

Teď ještě moje osobní, ryze subjektivní dodatky. Není to přímo kritika, spíš pohled, jak bych na to šel já a v rámci stávajícího designu to upravil:

Jak jsem pochopil, má to být stránka s fotogaleriemi.
- šedé pozadí a stránka jako ze sešitu s kruhovou vazbou se mi líbí
- info sloupek bych nechal, jak je
- ze zbytku stránky bych udělal jeden blok Fotogalerie stylem odkaz s tlačítkem a popis. To tlačítko může být klidně i jeden malý obrázek (ilustrační výřez) z oné fotogalerie, ale klidně to mohou být ta obdélníková tlačítka, co tam jsou. Něco takového http://otikarenca.webpal.info/coppermine/index.php, ale ve tvém případě jen v jednom nebo dvou sloupcích.
Stránka by tak byla rozdělena na informační část (infosloupek) a obsahovou část (fotogalerie). Ale to je jen můj pohled, není třeba se tím nijak trápit.
Moc a moc děkují za zhodnocení stránek a velmi cenné rady.Všech doporučení si velmi cením jiná je ale praxe,protože abych mohl všechny rady realizovat tak by to musel nejprve umět ( snad se to naučím).Moc děkují a budu se dále učit a snažit.jarrys