kritika

Ahoj,
mohli byste mi pls říct kritiku na http://aikidoricany.cz
Vím že to není na wz.cz, ale tam jsem byl dodenávna a o víkendu jsem stránky optimalizoval a přesunul na novou doménu a zajímalo by mně zda jsem něco nepřehlédl.
Předem díky.
Tak já nemám, co bych dodala, až na jednu maličkost. K obrázkům bych přidala title, které se objeví při přejetí myší. (Ve FF se nic neobjeví, IE místo title zobrazí nesprávně alt.)
Title dodělány. Děkuji za upozornění
A ještě možná jednu věc? Lidé byli dřív zvyklí na adresu aikidoricany.xf.cz, nebo jsi to na ní jen testoval? Protože pokud byli zvyklí, tak bych tam dala (aspoň na čas a pak bych tam dala přesměrování 301) normální ručně klikací upozornění, aby si vůbec všimli, že je nová adresa. Nehledě na to, že takhle čeká účet aikidoricany.xf.cz brzké smazání.
no ono aikido říčany měli celkově takovou cestující historii. Původně byli na aikidoricany.aktualne.cz pak mně po prodání domény aktualně přesunuly na aikidoricany.xf.cz a teďka už snad zakotvil na věky na finální adrese. Jinak s tou 301 je to pravda. Jestli na to byli lidé zvyklí nevím, moc jich tam zase nechodilo. Což ovšem není důvod proč to neudělat správně.
To že čeká aikidoricany.xf.cz brzké smazání mně příliš netrápí. Přijde myslím nejdříve tak za půl roku a to snad již bude dostatečně zaindexovaný nynější nový web ve vyhledávačích a také lidé budou snad mít změneny záložky ve vyhledávačích.
:-) ale tu 301ku bych tam potom dala, už třeba kvůli gůglu, který má aikidoricany.xf.cz zaindexováno, tak aby zaregistroval taky tu změnu.
Tak jsem na tu starou adresu hodil

<?
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: http://aikidoricany.cz");
header("Connection: close");
?>

tak se to teďka už bude panu googlovi snad líbit více.
Našel pls ještě někdo nějaké chybky?
<HTML>Googlovi se to libi, ale je to ukazkove poruseni podminek WZ vedouci k okamzitemu smazani.</HTML>
Vida to jsem si neuvědomil. Má chyba a blbost. Zpětně se omlouvám.
Paradox je že celou dobu co jsem byl u Vás na serveru tak jsem tyto pravidla dodržoval a když je poruším tak ještě na sebe upozorním tím že to dám do diskuze :-)