kritika-nějaký vítky?

zdravím
vím že to zde požaduje více lidí a už to může otravovat al e mohli byste zkrytyzovat tento web? Já osobně se starám spíše o fukci než dezign.

No takže: Co se vám nelíbí?
:-D hh jaká kód máš na mysli? jediný co vidím je udělaná fotogalerie a kniha hostů ;-) Pokud chceš říkat, že se staráš o fce, tak tam musíš i nějaké mít - fotogalerii umí v PHP udělat i začátečník a v knize hostů by se dalo hoooodně zlepšovat kód
Nevím teda, co je to "zkrytyzovat" a "vítky", ale ten kód se mi zrovna moc nelíbí. Zbytečné tabulky, spousta věcí patří do css (center, font, obecné vlastnosti, které se opakují) a co dělá tag <style> uvnitř body? V css používáš občas zbytečně dlouhé zápisy (např. margin: 0px 0px 0px 0px;), při zápisu výšky či šířky bych psala jednotky všude a ne jen někde. Plus další věci, ale nechce se mi tak moc rozepisovat.
Na stránce O nás se nezobrazuje fotka.
No jako funkce myslím vkládání odkazů, novinek, galerií,..... jejich úprava, mazání a vytváření v sekci do které byse se neměli dostat pokud kliknete na lilii v pravo nahoře ;-)

Ondra: no a jak zlepšovat? co tam chybí pro správnou fci mimo toho že automat vkládání smilles po kliknutí zatím jede jen v IE :(

Thalia: omluv prosím moji češtinu ;-) ; sekce O nás byla zatím jen na ukíázku pro odsouhlasení a na obrázek sem zapoměl O:-) ;
ktomu <style> includuji stránky a někde potřebuji změnit atributy již naCSSkovaných tříd a jiná možnost mě nenapadla.


Jinak zatím děkuji za kritiku pokusím se zlepšit
No ty styly, které tam takto includuješ, tak dej normálně do toho css souboru.

Co se týče funkcí: jak máme vidět, které tam jsou a jak fungují, když se do administrace nedostanem? :-)
2Thalia:
No a já neřekl že máte kontorolovat fce ale, že se jima zabývám (chtěl jsem předejít výtkám typu: grafika nic moc a stly taky ne ;-) )

CSS:
dobře dejme tomu že mám:
p {text-indent:2em;}
a jinde potřebuji
P {text-indent:0;}

jak mám toto v CSS oddělit?
popřípadě čím jiným mám <p></p> nahradit?
Oukej, však já ani design nijak nehodnotila ;-)
Ale k tomu css:
Jednu vlastnost bych nadefinovala buď obecně pro ten daný tag nebo jako třídu a ten druhý jako jinou třídu.
p {text-indent:2em;} // nebo p.dva {text-indent:2em;}
p.nula {text-indent:0;}
No a v kódu bych použila buď jen p, když bych chtěla odsazení 2em a nebo class="nula", když bych chtěla nulové.
Nj ale takhle pokud bude na stránce řekněme 20 <p></p> tak tak pošlu pomocí class=nula více dat jak přidání <style> ;-) ok až dodělám vše co tam má tak budu ladit kod :)

jinka jak je to s čitelností? velikosti mám nastavené fixně
No pokud bude převládat nula, tak dej nulu obecně pro p a to čeho je míň definuj jako zvláštní třídu. Možná přeneseš o něco víc dat, ale nebudeš mít v kódu zmatky.
Tak jo ukecala si mě :D
;-) když ono to style do body fakt nepatří.
_________________

Potřeboval bych ještě zkritizovat kecárnu, nefunguje zatím (citování) v IE (pracuje se na tom)

předem díky
Mně to funguje ve FF v pohodě, jen v Konqueroru mi nefunguje to citování (v Konqueroru je stránka kapičku rozhozená). Možná bych udělala nějakej replace i na smajlíky napsaný pomocí :-) ;-) :-D atd.