kritika

Zkritizujte: www.ucimse.xf.cz
Nějak moc místa u reklamy a stránka posunutá dolů . Má to takto být?
Nelíbí se mi to odskakování v menu při hover.
1/ Je to moc široké (díky té boční reklamě) a zobrazuje to i vodorovný posuvník. Buďto zuž layout nebo to nech zarovnat k levému okraji stránky.

2/ Rychle odstraň překryvnou reklamu od reklama24 z té reklamy od WZ. Jak ti na to přijdou, tak uvidíš.

3/ Pravděpodobně sis to pro editaci stáhl ze serveru na počítač a nechal sis tam kód od reklamy, proto tam máš dvě reklamy od WZ nad sebou. Když to edituješ, tak ten kód reklamy celý smaž. Po nahrátí na server se tam objeví znovu.

4/ Posuň si celý layout nahoru, člověk musí zbytečně rolovat při každém načtení stránky. Mezi reklamou od WZ a tvým obsahem je nějakých 200px zbytečného vertikálního místa.

5/ To menu je zbytečně složitě napsané. Každá položka v <div> s jiným ID? Proč? Udělej to menu klidně do seznamu <ul><li></li><li></li></ul> nebo přímo tagem <menu><li></li><li></li></menu>, stejně nemáš definovaný DOCTYPE, tak tag menu nevadí.

6/ K těm reklamám. Když chceš přistoupit na reklamní hru, tak je vkládej koretně a viditelně. Na první stránce jsou vidět místo 6 jenom 4. A stojí ti to za to? Pro pár kreditů (dívám se na tvou návštěvnost) obětovat přehlednost webu?

Můj subjektivní dojem: Hned po úvodní stránce mě přešla chuť klikat dál. Zmatek a bezobsažnost. Pár her a spousta reklamnícho balastu.

Ale jo, odkliknu to. Snad mi to promineš.
Nemáš tam moc málo těch reklam? ;-)
zatim neni co hodnotit neni tam skoro co videt
jinak
Result: Failed validation, 15 errors

tak mas co delat..
ondra: validace není všechno - že všude radíš, kolik kdo má chyb... Ty jich tam máš rovnou 17;)
hmm hlavne ze to umis pouzivat ten validator... kdyz tam zadnou nemam..:!
2ondra: ale umí ho použít, umí. Zkoušels někdy validovat přímo sparticka.xf.cz? Mám dotaz: ty sis nastavil lištu výměnou za 150MB?
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fsparticka.xf.cz ;)
jo vymenou..
Hm ok, takže sis nastavil 150MB. Ale i tak si myslím, že banner bys měl přesunout na index.php.
to thalia: Jakej banner..? jo a stou validitou sorry ja zapomel smat index.html
jinak to uz je ted validni...

to Tommy: az budes mit web ok tak rad jo..?
to thalia jo sorry jasny ja si ho umaznul
DarkKNight: ..ne, já si můžu radit kdykoli já budu chtít:D Validita není všechno a kvůli těm 4 chybkám co tam mám se inet nezboří:DDD
2Darknight: už to máš v pořádku. Bannerem je samozřejmě myšlen reklamní banner wz.

2honza123: taky si myslím, že v menu to při přejetí zbytečně moc odskakuje. Koukám, že obsah nepřibývá. Bude vůbec přibývat? Takhle prázdné se to špatně hodnotí. Nikde nevidím banner wz, tedy vidím kousek za tou horní reklamou. Přitom v kódu je hned 4x. Na dalších stránkách vidět je, ale vypadá to blbě. Zkus si přečíst http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13.
Obrázkové odkazy mají modrý border, moc mi to neladí s tou červenou. Nad patičkou je zbytečně prázdný prostor a víc by se mi líbilo, kdyby ty sloupečky byly nad patičkou ukončeny v rovině.