Prosím ohodnoťte mojí stránku

Dobrý den

Mohli byste mi zhodnotit design mých stránek?

Předem dík

http://alanwake.hotgames.cz
Neni to nejhorší - 8,5/10
Díky
No, docela dobrý.
Jen jsi moc zaměřený na MS a jejich Widle. Koukni na svý stránky v Opeře a ve Firefoxu. No a znaková sada taky není úplně OK.

Ale snaha se cení
Já jsem na to koukal v FF a žádný rozdíl jsem nenašel... Pokud v opeře je tak mi prosím napište jaký a já se to pokusím opravit!
Neni to spatny. Ale chtelo by to bezpatkove pismo.
Grafika jde... validita hrozna oprav to mas tam 50 chyb jen na hlavni strance.... jinak typ pisma se mi k tomu nelibi... jinak ok..
6 z 10
Graficky se mi to líbí, s kódem je to už trošku horší. Když pominu tabulkovej layout, tak bych tě chtěla upozornit, že na nadpisy jsou v html tagy h1-h6, takže zápisem <font class="new-nadpis">Spuštění stránky</font> se nadpisy opravdu nedělají.

<dovolím si OT>2ondra: zaměřuješ se na validnost (i v jiných vláknech), ale sám hlavní stranu validní nemáš a taky porušuješ podmínky zobrazení reklamy, takže se možná brzo dočkáš nedobrovolné lišty.</dovolím si OT>
to thalia...: tu chybu jsem si tam mrdnul vcera... jinak to validni mam..:( a sice se porusuju pravidla ale ta reklama od wz je opravdu vic nez vlezla..!
2ondra: mně tvůj index.php hodí 6 chyb (http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fsparticka.xf.cz%2Findex.php). Co se týče té reklamy - používáš php? Pokud ano, tak není problém reklamu vložit do souboru reklama.php a ten pak includovat na všechny stránky dolů. V nastavení reklamy necháš Nahoře a do cesty dáš reklama.php.
ok zkusim to.... mno...
ale ten validator kouzli jednou mi hodi 6 chyb a jednou jenom jednu:) to sou veci ale vetsinou jedu... mno ted zadnou opravil jsem to :)
Jj teď to vidím validní. U té reklamy koukám bude problém s tím absolutním pozicováním, jak to napozicovat až dolů. Nechceš zkusit relativní pozicování?