Kritika webu

prosím o kritiku webu, především o kritiku designu moc díky
http://www.nym.wz.cz/colorfest
Nejsem žádný estét, jestli mám něco hodnotit, tak mně se ten návrh docela líbí. Jen proboha nahoru nedávej ty nesmyslný ikony na nastavení homepage, oblíbených a mail. To bylo in možná před pěti lety.
hezky. akorat bych zvolil bezpatkove pismo,lip se cte.
To menu napravo působí jako obyčejné menu, ale jsou to odkazy jinam. To bych zdůraznil, ať se lidi nelekají jako já, když je to přenese jinam. Odkazy tohoto typu nedělej jako menu a už vůbec ne pomocí <form>.

Dál bych se zbavil toho <iframe>, ty stránky nejsou tak obsáhlé, aby bylo složité vkládat kód menu do každé a navíc jsem v iframe viděl jen chybovou stránku WZ a obsah se mi nezobrazil.

Layout pomocí <table> je pro přenos dat poměrně nevýhodná věc. Zkus se tabulek zbavit.

Tag <marquee> je anachronismus. Na moderních webech by se bez osobní vůle návštěvníka nic hýbat nemělo. Navíc text v něm je hlavní nadpis stránek, aby Tvé stránky našlo na internetu více lidí, tak bych ho dal do <h1>.

V hlavičce stránky máš tag <title>, tak ho vyplň smysluplně. Třeba tak <title>Farnost LItomyšl - oficiální stránky</title>.

Pokus se naučit kaskádové styly dělat v externím souboru, to ti podstatně zjednoduší kód.

Doporučuju http://www.jakpsatweb.cz/. Dá se to tam sosat po malých kouscích a je to výživné.
zadna hlavicka..:) zadnej title... pouzivas iframy mno jeste validnost:
Failed validation, 32 errors

zdrojak chro chro a grafika zadnej odvaz to neni takovej hodne nizka uroven.... takze na tvem miste bych zacal znova, zkusil to validne a treba vyuzil PHP...
<HTML>Je to tady po dlouhe dobe web, kterej dobre vypada a zda se ze i dobre funguje. Image ma jakoby blogu a neni to vubec spatne.
Jen pri zobrazovani toho zdrojoveho kodu bych rozhodne dal text-align: right;
a pouzil <pre> (nebo jeste lip stringhighlighter)</HTML>
Říkal jsem abys hodnotil nym.wz.cz/colorfest a ne nym.wz.cz
Mně se to líbí, barevné sladění mi sedí. Souhlasím s tím, že ty ikony vpravo nahoře by tam být neměly. Škoda že tam není víc ukázek textu, jak budou vypadat nadpisy, odkazy apod.
Krátce z kódu - odsazení odstavce se dělá pomocí css, ne mezerou. Na nadpisy máme tagy h1-h6, takže <div class="nadpis">DRŽÍME KVALITU SNIŽUJEME CENY</div> nahradit "háčkem". Definice obrázku na pozadí body dej do css. Chybí ti definice doctype. V css vidím zápis float: center; ale afaik float má hodnoty jen right a left a none.
trochu jsem to promakal a udělal jsem logo, který si uživatel může minimalizovat, nebo maximalizovat. zhodnoťte ještě
sorry, tak adresa je ale www.nym.wz.cz/colorfest2