pomoc prosííím!

Potřebuju poradit...Jsem tu nově a moc tomu nerozumim...prosím,neukamenujte mě... :-) když si vjedu normálně na své stránky (jako když je dám do adresy,nejsem přihášená),tak se mi objeví pouze ta první základní stránka (indey.html),ale kdybych chtěla ukázat další soubory,musela bych naťukat za adresu příslušný soubor... Jak mám udělat to,aby se mi to zobrazovalo jako web jako sloupeček menu a mohla bych si vybrat,kam chci? Předem díky za odpověď.. :-)
V čem ty stránky píšeš?
Už to vidím. Ve Wordu. Předně ti musím říct, ať psaní ve Wordu opustíš co nejdříve. Je to humus - ten Word.
Nicméně je v něm ikonka na nástrojové liště. Vypadá jako dva spojené články řetězu se zeměkoulí a jmenuje se "vložit hypertextový odkaz". Nepředpokládán, že máš na serveru nějaké adresáře, takže až klikneš na tu ikonku, tak do pole adresa zadej název souboru i s příponou a hlavně přesně. (Soubor nezmí mít v názvu velká písmena.) Do kolonky "Zobrazený text" si dej název odkazu jaký potřebuješ. Jestli to chceš mít pod sebou, hoď třeba jednotlivé odkazy do tabulky.

Ale opakuju: Word není dobrý (spíše je hodně špatný) ke psaní webových stránek.
Lepší je FrontPage, Dreamveawer. Ještě lepší NVU - to ti doporučuju, zde je adresa: http://www.czilla.cz/produkty/nvu/ - stáhni si to a nainstaluj.

A vřele doporučuji navštívit http://www.jakpsatweb.cz
Dobře.Moooooc děkuju za radu! =o)))