Ohodnotenie/rady/pripomienky k našemu novému webu

Ahoj, som začiatočník a vytvoril som tady nové stránky (vo frontpage) s pomocou jakpsatweb (teda čo som rozumel)... Taktiež je tam trošku zahrnutý jeden template - ale jedná sa skôr len o farby...

Ak má niekto zo skúsenejších chvílku, možete prosím mrknúť odborným očkom na www.buboland.unas.cz a poradiť mi, čo som spravil dobre, čo zle, čo sa dá vylepšiť, čo prípadne úplne zmeniť, atd.?

Diky za pomoc, a taky i kritiku. Bubák
tak jestli si začátečník, tak smekám... ty stránky sou opravu dobré

takže ti s ničím neporadím a sem opravdu zvědav, co ti tu vytknou :D
WOW, tak to ziram a hlavne dekuju - niekt mi napisal, ze moj kod je obrovsky a neprehladny - to je sice hezke, akorat mi mohol napisat nejaku radu/pravidla, ako to zlepsit...

Tedka sa snazim aby stranky byly videt - nasiel som par rad u jakpsatweb ale neni toho moc. Kazdopadne snazim sa dodrzat pravidla:
1. zaregistruj se na co nejvice strankach/vyhledavacich a nech tam svuj link, odkaz
2. prispej do co nejvice for, guestbooku - vymen si s nima link

funguje to? Alebo mam urobit este nieco viac...
no, abych řekl pravdu, frontpáge (čti "páge", ne "pejdž") nemám rád, takže budu asi trochu zaujatej...

práce to není špatná, ale trochu tam pokulhává to menu. špatně se čte, žádný hover, a s vypnutýma obrázkama zmizí. navíc nemáš definovanou ani alternativní barvu pozadí, takže s vypnutýma obrázkama se to celé čte špatně.

celkový dojem je celkem dobrý, takový obyčený průměrný web. kód snad ani komentovat nebudu, snad jen poradím, abys to začal psát poctivě ručně ;-)

také se začni učit CSS, nějak jsem tam žádné nenašel...