otevirani pop-up oken javascriptem a webzdarma

Dobry den,
mam dotaz a prosbu. Budu moc vdecna za radu. Resim problem souvisejici s pravidly webzdarma. Potrebuju na webu do fotogalerie, pomoci javascriptu vlozit funkci na otevirani novych oken. Bohuzel v okamziku nakopirovani souboru, ktery vsude jinde funguje normalne, dojde k doplneni reklamniho bloku javascriptu do meho funkcniho a tim se samozrejme poskodi a otevirani nefunguje. Poradite mi nekdo neco pouzitelneho, krome zmeny domeny a neotevirani fotek do novych oken? dik moc vsem. Preji hezky den.
předpokládám, že máš nastavenou reklamu na každé stránce dole. nastav si, že ji budeš mít pouze na "úvodní", vyplň cestu například k souboru reklama.html, a ten pak vkládej třeba funkcí inlcude do každé stránky dolů. reklama bude sice pouze v jednom souboru, ale bude vidět na každé stránce dole (také to tak dělám) :)
Reklamni lista by nemela zasadne ovlivnovat chod stranek. Bohuzel nekdy se stane, ze ovlivnuje. To je vsak vetsinou zpusobeno kolizi mezi WZ listou a uzivetelovou strankou.
Nevim jakym zpusobem pouzivate funkci. Mozna bych zkusil tu Vasi stavajici funkci pozmenit - prejmenovat funkce a promenne. Bez ukazky kodu Vam nejak moc nepomuzeme.
Hek. Nejak jsem se pomatl. Mluvis asi o obycejne reklame. Ja mel za to, ze o liste ;)
Ale i tak bych to tak zkusil.
Tomík: pokud je nastavení reklamy na všech stránkách dole je obrázek otevřený do nového okna považován za stránku - tedy měla by být dole reklama?
ds: obrázek samozřejmně ne, ovšem pokud jde o nějakou jednoduchou stránku, s takovýma těma tlačítkama "další foto" a "predchozí", tak ano :)
V tomto případě, např. v:
http://ukolleru.wz.cz/restaurace.html
je reklamní banner umístěn do těla skriptu, který je head a na vině je jednoznačně to, že zdrojovém kódu skriptu je příkaz k zapsání </body> - skript tedy vytváří novou stránku, která obaluje otevíraný obrázek. Možná by stačilo umístit značku pro vkládání reklamy před </body> stránky restaurace.html. Finta s include ten problém vyřeší, ale v tomto případě by reklama asi měla být i ve stránce , kterou vytvoří vložený javaskript.