Kde se stala chyba...?

Kde se stala chyba...?
Ve FronPage 2003 jsem si napsal na volný list slovo "index". Celé jsem to pojmenoval index.html. Nahrál jsem to jakožto svůj první internetový soubor na volné místo do správce webu zdarma. Pak jsem si vytvořil tak samo ve FP 2003 další stránku - tentokrát se svou první zkušební větou, o které jsem si myslel, že se mi zobrazí na svých stránkách (A tím že se i zaktivní mé osobní stránky). Ale nestalo se.
Aspoň už se mi nezobrazuje hláška, že mi chybí "index.html", ale hláška "Chyba 404 - soubor nebyl nalezen". To fakt dělám zase něco špatně?! Jsem v tom úplný začátečník...
při zadání: http://myxin.wz.cz/
se objeví index.html a reklama

když se zadá:
http://myxin.wz.cz/index.html tak se zobrazí to samé

když se zadá:
http://myxin.wz.cz/index.htm tak se objeví chybová hláška 404

Jak se jmenuje ta další stránka?
Tak ne, už je to v pořádku. Asi jsem na všechno moc spěchal a chtěl to mít hned. Protože hned po nahrání "index.html" a načtení stránky http://myxin.wz.cz/ se mi právě objevila ta chybová hláška "404". Myslel jsem, že hned jak to nakopíruju do správce, tak že se to objeví. Příště teda chvilku počkám než se začnu vztekat:-)
Takže když už mám konečně stránku aktivní, tak pro další výtvory a upravy mám ted' přepisovat obsah souboru "index.html"?
pro začátek ano, pak můžeš přidávat další
Myxin (myxin.wz.cz)
mno, jeste je moznost, ze ti prohlizec uklada starsi stranky a neobnovil z netu, ale od tebe z disku. Tim padem, pokud mu to nevnutis, tak ti treba 5 obnoveni zobrazuje jeste puvodni stranku s chybou.

refresh = f5 (=kliknuti na obnoveni), ctrl+f5 (vynuceny, mel by nahravat nej stranku)
Paráda - děkuju za vyřešení:-)
Ale ted' už mám další problém :-D Musím podotknout, že všechno teda dělám přes FrontPage. V něm jsem si do nového indexu vložil obrázek. FrontPage v náhledu obrázek zobrazí, ale prohlížeč v náhledu ne (A to ani už přímo po nahrátí na stránky). Takže ted' na svých stránkách vidím jen prázdné okénko které napovídá, že tam nějaký obr. má být...
takhle vypadá odkaz:
http://myxin.wz.cz/Hudba/Vlastn%ED%20set/Dj%20Smajl%EDk.gif
pokračuj na:
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16
Takže pokud jsem to pochopil správně, tak ten odkaz, který jsi napsal, tak ten musím zadat v editoru místo té cesty, kterou tam mám k obráku napsanou ted', že? + bych měl nahrát ten obrázek do správce souborů. Chápu?
http://myxin.wz.cz/Hudba/Vlastn%ED%20set/Dj%20Smajl%EDk.gif
tohle mi FF uloží do schránky když kliknu na obrázek a vyberu kopírovat adresu obrázku - z adresy vyplývá, že její součástí jsou mezery a česká diakritická znaménka - pojmenuj si soubory a adresáře tak aby vše bylo:
malými písmeny, bez mezer a bez háčků a čárek

Obrázek musíš samozřejme nahrát na web

viz:
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16
Už to mám - zase díky za radu. Už jsem pochopil, jaká je toho logika:-)
Je možné dostat na své www nějaký přehrávač (s mou navolenou hudbou), který by se spustil uživateli po příchodu na mé stránky? Nevíte někdo o něčem? Díky :-)
Jo a nevíte někdo jak ty 2 věci od BlueBordu, ktere mám na webu, dostanu k sobe a v tom maxi řádku doprostřed pod to tlačítko stáhni? Hraju si s tím už fest dlouho a na nic jsem nepřišel...:-/
Myxin (myxin.wz.cz)
- nova otazka, nove tema
- prehravac je mozne dat, ale hudba musi byt legalni. spolehlivy je flash, ikdyz to neni idealni reseni. vsechny ostatni funguji jen za urcitych okolnosti, ktere se meni od prohlizece