roztahování menu

hwebik.chytrak.cz/jj.html

Já už sem nad tím seděla asi 5 hodin a za Boha nemůžu přijít nato, jak mám udělat, aby ta barva v menu byla až dolů, no prostě aby se roztahovala podle dýlky textu...Poradíte?

PS:není to ještě dodělaný, ale nějak se mi nechcce psát dál, když je problém s tímto...
menu je v divu. div ma pozadi. div je prave tak velky, aby se do nej vesel text, ktery do nej napises. skonci text - skonci div - skonci pozadi. cili takto je to ok. muzes to treba udelat tak, ze se hlavni text bude vypisovat i pod menu. to, co chces ty, je emulace tabulkovyho layoutu css layoutem. (pixy o tom urcite napsal spoustu veci pro a proti atd na http://www.pixy.cz/ , ale ted nejak to nemuzu najit). da se to udelat treba tak, jak navrhuje pixy na http://www.wellstyled.com/css-2col-fluid-layout.html . urcite najdes i spoustu jinych reseni, staci jenom otevrit jyxo (nebo google, jestli to chces anglicky) a zadat vhodny klicovy slova
ok...dobře kouknu se na to, a kdybych chtěla udělat teda to, aby ta barva byla po celým?
>> kdybych chtěla udělat teda to, aby ta barva byla po celým
dyt jsem psal: da se to udelat treba tak, jak navrhuje pixy na http://www.wellstyled.com/css-2col-fluid-layout.html .
pouzij tabulku
Neres povidacky o tom, jak jsou tabulky spatne... Jsou a nejsou, zalezi na pouziti.
Mas-li resit problem css a stravit s nim 2 dny nebo delat stranku?
takhle, css je jeste spatnejsi :) tam prave to, co potrebujes, se dela slozitymi zpusoby a ruzny prohlizec, ruzne zobrazeni. S tabulkou mas jistotu.
ok...díky, já jse mto vyřešila jinak...jak navrhloval Tonik....že jestli bude text delší než menu, bude se zobrazovat i pod ním.
:) to je takove divne reseni. Jsem to resil sveho casu vice bloky a kazdemu nastavil jine pozadi, margin, padding, float/position. Docili jsem toho, ze to bylo spravne, ale pak je problem kolem toho vybudovat ramecek. Opet dalsi bloky. Vsechny tyhle problemy si usetris tou tabulkou. Ale ma to jiste nevyhody, nesmis v ni pouzivat prilis obrazku a tabulka se roztahuje, kdyz muze a nema to zakazany.
... pro zmenu, ty floatovany, pozicovany veci se zas neroztahuji, takze pri zvetseni pisma muze dojit k dost neprijemnemu pretekani. Coz je v CSS temer nemozne vyresit. Vim jenom o nastaveni sirky podle EM, ale treba formularove prvky a pod maji pevne rozmery a v nekterych prohlizecich s nimi nelze moc manipulovat. Proste, pri uzivatelem zmeneme pismu se to cely rozsype. To je tak slavne a dobre css reseni.