Jak uložit svoje stránky?

Dobrý den. Asi jsem úplně neschopný, ale jak mám vložit svoje už hotové (napsané v HTML) stránky? Mám soubor .html v pc a nevím, jak docílit toho, aby byl i zde na mých stránkách. Podporu jsem četl a nějak mi to podle toho nejde. Díky moc.
"nejde" je tak moc obecnej popis problemu, ze se na to neda odpovedet
No potřeboval bych to nějak popsat, protože ať se o to pokouším jak chci, tak mi to prostě nejde. Problém je, že nevím kde a jak to nahrát.

Když dám správa souborů, tak jako tam mám nahrát ten už hotový .html soubor z pc? Nebo kam jinam?
<HTML>>>tak jako tam mám nahrát ten už hotový .html soubor z pc?
Ano, ale správci se raději vyhni (viz jiná témata, správce teď zrovna moc nefunguje), zkus ftp - <a href="http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp">FAQ</a>.</HTML>
Tak jsem to zkusil přes to ftp a opět mi to nejde. Do relace, hostitel a jméno uživatele v Total Comanderu jsem dal http://www.paul27.wz.cz a když dám připojit, tak mi to napíše, že nebyl nalezen Hostitelský počítač. Jak dál?
<HTML>Hostitel a jméno uživatele mají být správně jen paul27.wz.cz.</HTML>
Jo už jsem na to taky přišel. A když napíšu www.paul27.wz.cz/pc.html, tak se mi zobrazí jen bílé okno a nic víc. Co s tím?
<HTML>Vidím tam reklamu, i ve zdrojovém kódu vidím jen reklamu. Pokud tam má být nějaký obsah, tak zkus ten soubor nahrát znova.
(Ten kód reklamy doporučuju si zazálohovat. Kdybys někdy měl náhodou problém s vložením reklamy, můžeš použít její kód ze zálohy.)</HTML>
Tak já to zkusím ještě jednou. Díky.