Zprovoznění webu

Zdravím. Nevím, jak zprovoznit web pomoci índex.htm. Co se má do toho souboru napsat? Předem děkuji za všechny rady.
Index znamená latinsky seznam, stránka index by měla být vstupní stránka webu, na které budou uvedeny odkazy na ostatní stránky webu. Jaký bude její obsah záleží jen na tobě (a na tom, co ti hosting dovolí - viz pravidla)
Z hlediska toho hlášení o nepovoleném přístupu, které se ti zobrazuje je celkem jedno jaký má index obsah - v tomto případě je důležitá vlastní existence tohoto souboru na webu.
Už je to v pohodě, index.htm jsem vytvořil přes Word 2000 (bez odkazů :-o)
No jestli ho zamýšlíš bez odkazů i nadále tak poněkud ztrácí smysl. Ostatně, pokud se nebudeš chtím odkazovat na web pouze pomocí blog-windows.wz.cz tak index nepotřebuješ
Už jsou oblíbené weby hotovy (chtěl jsem je tam udělat). Nyní budu postupovat podle šablony index.htm (už je uložený). Názvy souborů rubrik budou nez diakritiky a bez mezer. Ale při ukládaní indexu se mi uložil i rozdělený soubor a z toho musel index startovat.
Udělám to tak, že rubriky budou na na druhé stránce webu a do té části se budou moci vrátit a vybrat novou rubriku
tak jen pozor na pravidlo o reklamě na straně vybavené pouze odkazem VSTUPTE
Jsi zralý na tuhle stránku http://startna.webzdarma.cz
<HTML>2Startna: pěkně zpracováno, příjemně si mě překvapil, jistě se to zde uchytí :-) (a přemýšlím, že odkaz na tvůj web dám i na stránky FAQ) Tedy až na tu poznámku o funkčnosti emailu podpory. I když kdoví, třeba ta poznámka způsobí, že lidi budou nejdřív hledat ve fóru a FAQ, než psát na podporu Nefunguje mi ftp, poraďte, co s tím. </HTML>
aha, ono to je "start na", ja porad cetl neco jinyho...
jenom bych pri postupu registrace nahradil "odsouhlaste podmínky webzdarma" textem "prectete si a odsouhlaste podmínky webzdarma", teda neverim, ze by to necemu pomohlo, ale stejne
Thalia::: Můžu to změnit třeba na: Kdo počká - ten se dočká? :-))
Tonik:: ...raději se neptám, jak jsi to četl :-)))

Trošku jsem to upravil - podpora není fáma a podmínky se doporučuje číst a hlavně dodržovat!
Startna: Ne-é! To už není ono. Měl jsi tam nechat to "zlí jazykové tvrdí..." :) To byla naprosto dokonalá perla na konec ;)

Tonik: to já bych do registrace přidal něco jako CAPTCHu, ale aby se tam vybírala správná možnost podle pravidel - kdo je nečetl toho to nepustí, kdo četl blbě taky ne ;)
Tom: mi to taky připadalo docela "výstižné", ale na druhou stranu není třeba znechutit nováčky hned zazačátku. Oni na ty mouchy stejně přijdou.
<HTML>Startna: Mně přijde zavádějící, že po kroku 4 (Boj s reklamou) následuje krok 5 (Zrušení stránek). Pro takový nápad by byla vhodnější adresa zkustesi.webzdarma.cz. Ale jinak dobrý pokus ;)</HTML>
Ten krok 5 je docela logický - po marném boji s reklamou :-))
Možná tam chybí krok 6: Však oni na to nepřijdou... anebo si přečtou špatně titulek stránky a budou to číst jako S...at na... :-))
<HTML>Lama: Uprav si to, jak chceš ;)</HTML>
<HTML>Boj s reklamou není vždy marný, ten web je nový a banner tam přeci máš ;-)

Možná bych jako bod 5 dala Provozování stránek a do toho odstavec o problémech a až jako bod 6 Zrušení stránek. Poznámku o zrušení bych tam ale určitě nechala.</HTML>
Thalia: Budu samozřejmě rád, pokud na stránku budeš odkazovat ve faq :-)

Myslím, že to nechám už tak, jak to je. Ono by se to mohlo nakonec roztáhnout na několik stránek - a to nechci. Má to sloužit jako orientace pro začátečníky.