kdy bude stranka na googli?

No mam taky mini problem ono totis na googli mi stale nechce najst moju stranku a ani na webzdarma.cz myslim najst jako dam tam meno stranky na googli a nic mi to nenajde a tak isto aj na webzdarma ja len chcem aby ludia niako dokazali moj web najst bez toho aby zadavali presni nazov do hornej listy. Za chyby gramaticke aj vsetky sa ospravedlnujem som pravak a mam zlomenu tuku pisem lavou. A rad by som pocul vas nazor na moj web plus1.unas.cz . Díky za pochopenie.
Už tam dávno jsi:
http://www.google.cz/search?q=site%3Aplus1.unas.cz

- změň si titulek na něco zajímavějšího
- doplň meta description
- doplň meta content-language sk
- oprav si těch 74 chyb v kódu
- používej <p> místo <br>
Dík za rady..... Budem sa snazit vsetko opravit ja viem tych 74 chyb to opravujem uz sa na tom pracuje.
irelevant (plus1.unas.cz)
* <TITLE>plus1</TITLE>
nic moc, podle toho by mne stranka nezaujala
* necitelne menu, kontrast tmava oranzova a svetla oranzova, zluto oranzova je dost nedostacujici
* ICQ6 odkaz
Za co, mami, a co? :) Rozumni lide uz pouzivaji davno Mirandu nebo nejaky jiny solidni komunikator pro icq. ICQ v podstate cele musis prestavit, aby bylo rozumne nastaveno.
Totez ostatni.
* World of Warcraft
Dost zajimavy je i Metin2. Ted ale nevim z pameti ten spravny link, protoze to ma spoustu klonu.
* odkazy v textu nemas podtrzene
* <h2><CENTER>Chcete pomoct s webom?</CENTER></h2>
existuje neco jako tag STYLE.
Do menu bych H necpal, ty bych nechal az na obsahovou cast. V podstate nadpis je tam Menu, pro podmenu uz muze byt kombinace P B. Hlavni je pak dat cele menu do bloku, aby se to dobre stylovalo.
H1 je nadpis, ktery google zajima, tez title.
* platne znaky v odkazu jsou azAZ_ a nejake dalsi. & je treba v tebou zvolene norme doctype psat jako &
takze peta ti ( kokot ) je to moj druhy web a dal som si zalezat zato ze slepi chuj ako ti potrebuje mat menu cierne na bielom aby videl je uz tvoja chyba a naco tam budem davat Metin2 ked o tom viem velke ( HOVNO ) a <h2><CENTER>Chcete pomoct s webom?</CENTER></h2> je robene cez style ti gramblak. To skor na tvojej stranke je na ( picu ) vidiet menu tak nehubuj. Vecsinou o svojej stranke hovorim ze je na hovno a o druhych ze su super i ked to tak neni a kebyze predavas svoj web tak to nepredas ani za 1 halier ti -hnup-. A nerob sa velkym kokotom ved uz velky kokot si.
irelevant:
A proč sem píšeš toto:
"A rad by som pocul vas nazor na moj web plus1.unas.cz "
?
Asi budeš fakt nějaká irelevantní existence...
ds: Čemu se divíš? Vždyť píše, že chce jen pochvalnou kritiku. Slušně umí psát asi jen pravou rukou, kterou má zrovna v sádře.
<HTML>A je tedy na mně, abych tu diskusi uťal. Člověk, který chce kritiku, ale vlastně nechce, by si měl v hlavě srovnat, co chce. Do té doby diskusi zamykám.<style>form { display: none; }</style></HTML>