Problém se stahováním velkých souborů

Zdravím mám problém se stahováním ukázkových videí (nic nelegálního ukázky z tvorby školy). Při stahování to vypadá že byl soubor stažen, ale není tomu tak. Je nutno ho stahovat víckrát. Poradí mi někdo co s tím děkuji předem.
Velké soubory ulož někam, kde mají dobrou konektivitu a jenom na ně odkaž (rapidshare, leteckaposta, ...). WZ tímto netrap.

Případně videa přímo nahrej na servery, které nabízejí streamovaní (youtube, stream, ...), což může být pro návštěvníku pohodlnější, než to stahovat.
jinymi slovy, kde mas ten soubor nahrany a nejake dalsi informace o nem? Treba wz.cz je hodne zatizene a pokud to budes nahravat sem pres redakcni system, tak to muzes nahravat vic nez 1M i na 5x. Stahovani by pak melo byt v pohode tak do 2-4M, ale wz.cz ma 2x pomalejsi rychlost, tusim.
Nemuzes ocekavat od zatizeneho serveru, ze si na nem budes prenaset 50M videa.
<HTML>peta: 2x pomalejsi nez co? A "pomala rychlost" je hezky oxymoron mimochodem :]

Ty mas pristupy k statistikam WZ serveru? :]</HTML>
skaff (moderátor)
Potrebuji pristup ke statistikam? Ja myslim, ze by je mohlo poskytovat pro cely server nebo jako sluzbu.
FPT prenos ma obvykle 2 casti. upload a download. Jestlize je rec o nahravani souboru na web, pak je to upload. Kdyz mluvim o stahovani z webu, mluvim o download a logicky vuci cemu muzes stavet download? Vuci jabku nebo pribuznemu uploadu?
Ted si vazne nejsem jist, ktere z toho je rychlejsi, ale pri kopirovani 1M souboru pres FTP tam a k sobe snadno zjistis i bez statistik, ze je tam 2x rozdil v rychlosti a neni to zpusobeno vypadky wz.cz

Napada mne otazka, jak vlastne lide prijdou k moderatorstvi :) i na jakpsatweb maji moderatori podobne pripominky :)
<HTML><i>Ted si vazne nejsem jist, ktere z toho je rychlejsi, ale pri kopirovani 1M souboru pres FTP tam a k sobe snadno zjistis i bez statistik, ze je tam 2x rozdil v rychlosti a neni to zpusobeno vypadky wz.cz</i><br>
Rychlejší je download, jaké překvapení, že by to bylo připojením (a taky serverem)? Ještě nikde se mi nestalo, že bych měla upload rychlejší než download.

<i>Napada mne otazka, jak vlastne lide prijdou k moderatorstvi</i><br>
Tak po odpovědi na tuhle otázku zrovna TY pátrat nemusíš...</HTML>
Klidně pátrej... občas padne kozel na kámen a když pánbůh dopustí i motyka spustí :-)
Lama: Chtěj jsi asi napsat: Občas udělají kozla zahradníkem nebo pytláka hajným :-)
Thalia (moderátor)
Pred tym ako budes pisat taketo prispevky by si si mal overit fakty a vyznat sa v problematike ako Majster. Urobil som niekolko odbornych merani ktore potvrdili jeho odhad ze na webzdarma ide az o 2x rychlejsiu pomalost.

Vidim, ze moderatory tu aj na jakpsatweb zo zavisti zneuzivaju svoje postavenie a Majstra napadaju. No my si ho nedame!
Fanusik: QD

"2x rychlejsiu pomalost" - hned jsem tušíl, ře WZ je vyjímečný server. To vymyslel Majster?
Thalia (moderátor)
tusim jsem mel konto na xhostingu a tam mne prekvalilo, ze to bylo presne naopak. Ale fakt ti to ted nereknu, ty testy jsem delal davno a v podstate mne to nezajima, kdyz to funguje :)
Jen jsem mu chtel vytvetlit vuci cemu se porovnava.