Jak zarovnat celý obsah na střed

Potřeboval bych zarovnat celou stránku na střed, zkusil jsem to pomocí - <div style="text-align: center;">...</div> ale to se nepodařilo, nví te jaký htm tam musím dát? díky

Martin Adamec
http://www.sovavsiti.cz/c02031.html
jakpsatweb.cz - centrovani
jakpsatweb.cz - css - centrovani
jakpsatweb.cz - css - text-align
jakpsatweb.cz - html - style
<HTML>2peta: koukám, že si tu kompenzuješ, co na JPW fóru <a href="http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=18&topic=81650#20">nesmíš</a>. Ale i tady bychom byli raději, kdybys uváděl normální odkazy (i když tu nejdou udělat klikací). Tak na to mysli i na tomto fóru (např. "jakpsatweb.cz - centrovani" jsem nenašla).</HTML>
Thalia (moderátor)
To jsi spatne pochopila pravidla diskuse na jakpsatweb. Pravidla, odkaz pravidla nahore, jasne rikaji, ze davat odkazy je pouze doporuceni.
Ze mi zacne chuj urcovat spesl pravidla, to je jeho problem. Nasledne mi zacal mazat kazdy prispevek, takze jsem samozrejme prisel s resenim, ze si prispevky nahazu do vlastniho fora a tam davat jen odkaz. Kdo to ma porad vymyslet, ze? Zkratka, kdyz je nekdo chuj a nevi, co je diskuse a porusuje jeji pravidla, mne to nemuze rozhazet. :)

Jedine z tech pravidel, co jsem nedodrzel je to, ze pisi bez diakritiky. Ale to snad neni tak kriticke.
peta: Divíš se nám pak, když takový chuj začne psát bez diakritiky a s nepoužitelnými odkazy, že se nám to nelíbí? Co je jednoduššího, než nalezený odkaz označit a dát Ctrl-Ins a Shift-Ins? Snad jen mnou používaná metoda levým myšítkem označit text a pravým vložit na požadované místo. Nevím jak tobě, ale mně se to vypisovat nechce a poskytnu přitom vyšší informační hodnotu.

Tady jsme na fóru WZ.
<HTML><span style="font-variant: small-caps;">Kit: Ctrl+Ins a Shift+Ins… to jsem si nikdy nezapamatoval, zlatý Ctrl+C a Ctrl+V.

Peta: tak, tak. Proto mají diskuse pravidla a moderátory, aby dohlíželi na jejich dodržování. Přimlouval bych se přímo za psaní odkazů, abychom mohli snáze kritizovat vaše rady a hledat (marně) jejich smysl. Každopádně mrknul jsem se na pravidla, která jsou uvedena na fóru JPW a připadají mi celkem rozumná, dovolím si je tedy některá přepsat i sem (s mírnými změnami):
<ul><li>Odkazuješ-li, použij „skutečný” odkaz, ne slovní popis. Neodkazuj vůbec, pokud nevíš/nechápeš, co se na odkázané stránce píše.</li><li>Ke každému odkazu uváděj popis. Bez něj se bude každý bát na něj lézt.</li><li>Je-li vlákno už vyřešené, neřeš ho.</li><li>Nerozumíš-li, o čem tazatel mluví, neodpovídej vůbec.</li></ul>Ber to jako doporučení.</span></HTML>
<HTML>2peta: pravidla jsem pochopila správně, stejně jako jsem pochopila to, že tě tam mají tak rádi, že pro tebe udělali speciální pravidla a nevšimla jsem si, že by byl někdo proti tomu (pokud vím, Chamurappi není jediný moderátor, která ta speciální pravidla na tvé příspěvky aplikuje). Myslím, že psaní s diakritikou na českém fóru a vkládání normálních odkazů by měla být automatická věc, ne aby to muselo být v nějakých psaných pravidlech.

<i>Pravidla, odkaz pravidla nahore, jasne rikaji, ze davat odkazy je pouze doporuceni.</i><br>
Řekla bych, že jsi špatně pochopil, co je tam napsáno...</HTML>
<center> Už aby byly Vánoce - Ježíšek se zase zastřelí a budeme mít zase o čem psát :-) </center>
PP> Pravidla, odkaz pravidla nahore, jasne rikaji, ze davat odkazy je pouze doporuceni.
TT> Řekla bych, že jsi špatně pochopil, co je tam napsáno...
NN> Ber to jako doporučení.
Aha :)

Mimo to, ja tam uvadim napovedna slova pro hledani, coz zas nepochopila kritika, ktera to mylne povazuje za odkazy.
To je uplne totez, jako bych dal
Start - programy - prislusentvi - systemove nastroje - Scandisk
Take muzu dat primy odkaz vyuzivajici registry (coz je mimochoden pres web dost nebezpecna zalezitost) nebo napsat prikaz pro CMD.
Pak samozrejme pulka lidi napise, ze jim to nefunguje, protoze nepouzivaji IE nebo jim to nefunguje, protoze ve wistach se prikaz jmenuje jinak jako u win95.
Navic pak nemusi projevit zadnou iniciativu a dalsich 10 podobnych problemu resi uplne stejne, pres forum, a samozrejme je zas muzes odkazat na priklady. To neni reseni.
Mimoto ten clovek maze moje prispevky na zaklade FAQ, ale forum neni faq. A naprosto mu nevadi, ze tam dalsich 10 lidi rozebira v tematu, jak resit prihlasovani moznosti uvareni veproveho masa. Fakt takovy moderator, no potes :)

Martin Adamec (web-grafika.kvalitne.cz)
Co kdybys napsal, jak ti to jde nebo nejde?
jakpsatweb.cz - css - centrovani
a
Start - programy - prislusentvi - systemove nastroje - Scandisk

není to samé. V druhém případě jde o postup krok za krokem. Prostě přesný popis toho, jak se někam dostat. Tvůj příklad je něco jiného. Jde spíše o heslovitý postup, který nemusí nikdo pochopit.
Z pohledu tupce. jakpsatweb.cz = asi mám jít na tuto stránku. css = nevím, co to je, ale asi to tam mám někde najít. Našel jsem odkaz CSS. centrovani = v tom nic neříkajícími odkazy se ztrácím. Nalézám pouze vertikální centrování, ale to nechci. Nic jiného tam takového není. Takže jsem v koncích.
Pokud ten tvůj paskvil chceš porovnávat s tím druhým příkladem, tak správně by to mělo být něco jako:

jakpsatweb.cz - Pro pokročilé - CSS pozicování - Centrovaný design

Ale proč ztrácet čas, když stačí uvést pouze http://www.jakpsatweb.cz/css/css-pozicovani.html
Oprava: jakpsatweb.cz - CSS - Pro pokročilé - CSS pozicování - Centrovaný design
Tomík (tom.czweb.org)
vertikalni centrovani, nasel jsi to, co jsem chtel. Staci se naucit pouzivat mozek. A tez ctrl+f a hledat text na strance, pripadne si stranku projit, jestli tam neni podobne slovo...
Je mozne, ze v pri podobnem slovu mene zkuseny uzivatel skonci. Ale tak moje chyba. Jsem zvykly pracovat s ruznymi programy, ruznymi win, linux a vim, ze v kazde verzi se vsechno jmenuje jinak, tak uz s tim predem pocitam a hledam neco podobne...
<HTML>2peta: to je sice hezký, že víme, co jsi chtěl, ale jak to pomůže tazateli? Protože o vertikální centrování mu nešlo.</HTML>
Centrovanie... daj na začiatok a koniec dokumentu <center> a </center>, ale myslím, že by si mal dať do CSS do body text-align:justify; (aspoň myslím...nie som si istý) ...a keď nie, tak musíš uviesť do CSS body{ width: ____px; ... } a malo by sa ti to zarovnať samo...
=Miro (SK)=
Tak to by te mozna melo zajimat, ze v XHTML zadny tag <center> ani zadne podobne blaboly jako <b> a <i> neexistuji ;)

A mimochodem, je opravdu zbytecne odpovidat (uz vubec ne spatně!) na jiz vyresena vlakna..
<HTML>Téma dávno vyřešeno, takže zamykám.
<style>
form {display:none;}
</style></HTML>