Počítadlo jak nejlépe

Měl bych dotazy 2, za prvé, jak nejlépe na stránkách http://www.miky-michal.wz.cz/historie.html vycentrovat text Mikyho osobní webové stránky aby to bylo na střed šířky. Padding co jsem si zkoušel mi nepřipadá, až tak vhodnej obvzláště z hlediska, že div, kde je tento text se mění podle rozlišení monitoru.
A za druhé na úvodní stránce mám počítadlo z blueboardu, netuší někdo jak udělat, aby nemuselo být zobrazené na každé stránce, ale měnilo se i jestliže uživatel přijde pouze na část webu, kde počítadlo není.Dik za radu
Tohle jsi už zkoušel?
http://www.google.com/analytics/cs-CZ/
Nezkoušel, ale přemejšlim jestli by se nedalo tam zadat kód pro to počítadlo, ale výsledek skrýt a tim pádem by to počítalo jen by tam nebyl vidět výstup. A nebo prostě to brát jedině z výchozí stránky.
Pocitadlo lze jednoduse odrbat pouzitim css vlastnosti visible:hidden; (Kvuli Opere nemuzes pouzit display:block)..
Opera neumí display:block ? To je mi novinka.
Freeze se určitě přeřekl. Opera display podporuje. Ovšem zápis display:none si formuluje po svém. Cokoli je uvnitř elementu nejenže nezobrazí, ale i nezpracuje. Takže pokud je tam obrázek, tak není načten.
=Kit=
Tomík pochopil:)

Myslel jsem to tak, ze display:block v Opere zpusobi to, ze vubec neposila pozadavek o soubor (napr obrazek, iframe atd..) - server se o jeho zobrazeni pak vubec nedozvi.. (V css standardech o spravem chovani problizece neni ani slovo..)
Freeze: Určitě jsi opět měl na mysli display:none.
Sry za zmatek.. opravdu jsem mel na mysli display:none ..
No to visible=hidden by sice nebylo špatný, jenže bych to potřeboval dát mimo CSS, jelikož v CSS bych přece neměl jak nadefinovat, že na těch a těch stránkách v tom a tom divu chci schovat ten a ten text. A další věc je ta, že i počítadlo zapisuje IP při přístupu sice jen jednou denně, ale otázka jestli když přijdu třebas na historii tak tam by to započítalo, ale kdybych pak šel na index jestli by to nepočítalo taky.
Proč nechceš využít Google Analytics? Provede ti nejen počítání za každou podstránku zvlášť, ale udelá ti z toho i kompletní analýzu dle denní doby, dne v týdnu apod. Navíc není vůbec vidět, takže na stránce neruší a nemusíš ho tedy ani schovávat.

Obyčejné počitadlo ti stejně nic podstatného neřekne, tak proč na něm trváš?
=Miky=
To je tak težké nadefinvat si css třídu navíc?
body.nezobrazovat .pocitadlo{visibility:hidden;}

a na strankach, kde se pocitadlo zobrazovat nema, proste jen k atributu body pridas class="nezobrazovat" .. takovychto css moznosti je spousta..

Druhou část dotazu jsem nepochopil, tak nereaguji.

=Kit=
Nejlepsi je, kdyz ma clovek vlastni pocitadlo - muze mu rici vyrazne vic, nez google analytics..

Ale i obycejne pocitadla maji svuj smysl.. (pokud se s tim nikomu nechce patlat a jedna se mu pouze o zobrazeni informativniho cisla..:)

Dalsi nevyhodou google analytics je i to, ze se tam obtizneji podvadi.. (uz mi psalo nekolik znamych, jestli nevim jak cisla na pocitadlech naschval umele navysit :D)
Freeze
No nevim jak totiž Bleuboard on bere přístup z jedný IP adresy denně. A nejspíš to bere tak, že to připočítá vstup na každou stránku jednou za den. Takže jestliže člověk přijde na stránku index.html započítá ho to tam, následně pokud půjde na stránku například kontakt.html tam ho to započítá opět což by bylo na druhou stranu blbé a nebo ho to už nezapočítá. To budu muset zjistit. Tak neni problém udělat vezmu definici toho #content jen to změním na počítadlo dám tam to {visibility:hidden;} do vlastnosti a toto vložim všude a do stávající třídy pak hodím další s počítadlem.
Miky (miky-michal.wz.cz)
co mas proti CSS?
visibility:hidden; position:absolute; z-index:0; (nebo -1)
uplne odstrani obrazek pryc;

aktuality vypadaji mnohem lepe v tabulce, hlavne usetris 1 radek na kazdou.
Pripadne se da take pouzit CSS, ale neni to uplne nejspolehlivejsi. sirka se pak resi pres marginy a jednotky EM a za jistych okolnosti v ruznych verzich prohlizece je to nestejne. Tabulka je jistota.