web dotazy

Měl bych takových pár dotazů. A to jelikož mi bylo vytýkáno, že na stránkách nemám v podstatě žádnou grafiku, snažím se nějakou udělat a to http://www.miky-michal.wz.cz/pokuss/ . Ale netuší někdo jak se zbavit toho odsazení co mi dělá ten nadpis Mikyho osobní webové stránky i když je v nastavení dáno margin: 0 . Další věc je nedá se nějak zbavit odskočení tý orámovaný části? Rámem to není. Jako jeden způsob je dát celou stránku do jednoho divu. Ale není ještě něco jiného?
Kdybych chtěl dát ten nadpis na střed na výšku jak to udělat? Zkoušel jsem middle, ale to se mi nepovedlo. A náhodou není nějaký efekt například orámování toho nadpisu? Jelikož současný stránky jsou http://www.miky-michal.wz.cz a bylo mi řečeno, že tam ten nadpis nevyniká, tady na tom pokusu už by vynikl, ale dávat tam blikající si myslím, že je blbost. Jedině bych musel celou tu hlavičku udělat jako obrázek.
Dik moc za rady chtěl bych aby ty stránky aspoň trochu za něco stály i když se jedná o osobní jen.
Se divím, že jsi ještě nenarazil... na http://jakpsatweb.cz
Ale narazil originál byl dělanej podle http://www.jakpsatweb.cz/priklady/css-sloupce.html
Asi jsem poradne nepochopil, o co vsechno ti jde - nadpis vidim uprostred, nevim jake odskoceni mas na mysli at..

Jedine, co k tomu reknu je: "Vyvaruj se blikajiciho textu!" - nedejboze jako nadpis ..
Dik už je danej uprostřed. No je mi jasný nedělat ho blikavej ale kdybych ho měl udělat nějak efektně, tak už asi jedině pak to udělat jako obrázek. A odskočení tam je způsobený float: right , ale to jsem vyřešil, že jsem to dal celý do jednoho divu, jinak bych musel určit jak daleko má ten pravej div bejt od okraje.
A odskočení to způsoboval nadpis takže stačilo dodat h1 { margin:0}.
No jen nějak musim vykoumat jakou tomu dát grafiku je fakt, že původní je o ničem tohle by bylo lepší jen musim vymyslet nějakou barvu místo té modré. Pak by to asi chtělo odsazení toho textu od sloupce s menu.
Nebo myslíš ještě něco jinýho. Nechám si poradit, jelikož já a grafika to moc ee.Dik
ramecek centrovany, sede, tmave pozadi
|----- ramecek ----------------------------------|
| - pruh s obrazkem ---------------------------|
| sloupec menu ... sloupec text/obsah
| (podbarveny sloupec)
| .......................... (bily podklad pod text)
| - pruh s pocitadlem -------------------------|
|---------------------------------------------------|

to je asi nej grafika pro zvoleny vzhled. Samozrejme to muzes kombinovat na divoko nebo jemne pridat pod text do rozku ornament v jedne jemne hodne svetle barve.
Jednoduche, pekne.
Zaujalo mě slovo „nejednodužší” v kontaktu. Předpokládám, že je to zápor od stupňovaného přídavného jména jednoduhý. Takže něco, co poněkud méně obsahuje jednu duhu, nebo naopak více obsahuje nejednu duhu. Dám se poddat.
=Zdeněk=
:D

Ono to bude asi původně slovo "nejjednodussi" - tedy treti stupen pridavneho jmena jednoduchý - uz proto, ze zapor od stupnovaneho pridavneho jmena se netvori pridanim predpony "ne", ale pouzitim pomocneho "není". A přesně z tohoto duvodu se dá očekávat, že ono slovo obsahuje nějakou syntaktickou chybu. (A pokud neco obsahuje jednu chybu, neznamena to, ze neobsahuje druhou, treti a dalsi .. ;))
Děkuji za vysvětlení. Uvidíme, jak se k původu slova postaví autor... Předpokládám, že osamělé chyby se cítí podobně frustrovaně jako osamělí lidé, a tudíž si hledají partnery (na jejich seznamku jsem ale ještě na internetu nenarazil).