Problémy s obrázky

Mám problém. Jeden z dvojice obrázků mi jde na mém webu ,ale druhý ne.Všechno jsem si několikrát přečetl, a nic. Samozřejmě diakritiku a nahrávání na web jsem zkontroloval hned. Předem dík za odpověď.
<HTML>Možná jsem posílil svůj mozek nadměrným množstvím alkoholu (ale to si nevybavuji), ale já vidím na vašem webu obrázků mnohem více. Shledávám však, že alkoholem posílen nejsem, tudíž vidím toto množství obrázků při plném vědomí. Možná by bylo záhodno blíže specifikovat, o kterých dvou obrázcích je ve vašem zadání psáno. Předem dík za bližší specifikaci.</HTML>
Oba obrázky jsou s příponou jpg a jsou také hlavičky stránky. Jeden má 40kb a druhý 400kb. Nebo chceš ukázku na netu?
<HTML>Předpokládám, že problém se projevuje na netu a bylo by jistě záhodno mít možnost přesvědčit se na vlastní oči, aby mohlo být dále porazeno.</HTML>
Není to trochu úchylný mít 545KB logo? Vždyť jen ten obrázek se stahuje skoro 20s. Navigace obrázkovým menu je taky pěkný úlet. Web má být rychlý.
=EverLast=
Na celou tvou otazku (pokud se to tak da nazvat) existuje jen jedna odpověď. Něco prostě deláš špatně :)..

Kontroluj velikost pismen, přípony, speciální znaky (diakritika,mezery,..),..

A jako vzdy platí, že nejlepším pčíkladem je praxe - pokud ukážeš přesné místo, kde se toto děje, rešení bude možno nalézt rychle.. pokud nám pouze sdělíš, že ty obrázky jsou jpg (jako kdyby pouhá příponka o obrázku něco řekla..) nemůžeš čekat smysluplnou odpověď.
Problém vyřešen, děkuji za odpovědi. Problém byl v tom, že to nebylo ve stejné složce.