Text area - reklama

Dobrý deň, mam problém :), na mojej stránke mam v textarea napísaní html kód stránky a na konci mi napíše kód aký ma reklama:). Ako to môžem odstrániť?Nemyslím tím odstránenie reklamy ale aby sa nachádzala reklama na konci stránky.
Na tvé stránce žádné textarea nevidím a reklamu vidím až na konci stránky. Co vlastně chceš?
=Kubek=
Buď si pouprav nastavení zobrazování reklamy nebo načítej obsah souboru (do textarea) z podsložek - tam už bannerovy robot myslím už nesahá..

=Kit=
Našel jsem to tady http://programingportal.unas.cz/programovanie2.html ..i kdyz, nemohu říct, že by mi ten obrázek nepřipadal povědomý..
asi si to trosku upravim nieco vymyslím :) dakujem
<HTML>Zkopíruj kód reklamy do nějakého souboru, třeba reklama.html a dej ho na web. Nastav vkládání reklamy Nahoře, do cesty vypiš reklama.html a nahrej soubory znovu. Soubor reklama.html zobrazuj na všech stránkách dole (pomocí iframe, include...).</HTML>
fakt zlozite zajtra to rozlustim :) dakujem
Nic složitého v tom nehledej. Nastav si v administraci zobrazování reklamy nahoře do nějakého pomocného souboru. Zobrazuj ji na každé stránce dole. Budeš muset ji tam dát asi ručně, ale už se nebude automaticky strkat do míst, kde ji nechceš.
cize budem pouzivat frame? inak je to povolene?
Frame ne. Reklamní kód vložíš ručně do každé stránky dolů, i když budeš mít v Nastavení vkládání nahoru.
tak iframe by to šlo taky ne?
R.U.R.: Iframe by možná taky šlo, ale já ani nevím, jak se iframe používá. Nikdy jsem s ním nedělal. Framy jsem kdysi v začátcích zkoušel, podobně jako hodně začátečníků tady, ale bylo s tím víc trablů než užitku.
=Kit=
Pokud jsi iframe nepoužíval, věz, že dokáže spoustu věcí ;))

Osobně mi přijde použití iframe jenom kvůli reklamě jako solidní ptákovina - na co posílat další zbytečné požadavky na server? (na další soubory..) - tady bohatě postačí ruční vložení (přecejenom nové sekce stránek se neobjevují každý den, ba ani každý týden..) nebo použití php funkce include();.. :)
Heh, nějak nevim jak bych bez php a bez iframe udělal korektně ruční vložení... Otázka samozřejmě může být proč to dělat bez php, ale určitě bych nějakej důvod vymyslel.
Bez iframe se obejdu, bez PHP ne. Jsou však i další možné servletové technologie, např. Java nebo Python. Jejich podpora na běžném hostingu není AFAIK příliš rozšířená.
<HTML>No tak taky je tu možnost kód opravdu ručně vložit do každého souboru :-)</HTML>
Ještě než jsem poznal PHP, vymýšlel jsem různé generátory HTML. V rámci výuky jsem si ty generátory přepsal do PHP. Hosting s PHP tenkrát ještě nebyl běžně k dispozici a tak jsem generování stránek dělal offline. Na web jsem nahrál až výsledek. Bylo to zajímavé období.
Thalia: eh, a to bude fungovat? Co bych pak měl nastavit jako způsob vkládání reklamy? :-) Nemyslím že by tam byla možnost "vložit jen do stránek obsahujících komentář pro vložení reklamy"...

Já jsem tohle používal celkem nedávno - když jsem technicky zajišťoval distribuci časopisu na CDROMu, a než bych se hrabal v tom, jak nějak hezky sustit z cd php server, tak jsem to prostě udělal v HTML a JS - ale generoval jsem si to php :-))
<HTML>No co no :-) reklamu necháš nastavenou do reklama.html, ale celý kód banneru (ne jen značku) všude fyzicky nakopíruješ. Tak se vyhneš použití frame, iframe, include a kdoví čeho ještě :-D</HTML>
Aha, myslel jsem že tohle není úplně legální...
<HTML>Co se ti na tom nezdá?</HTML>
Tak v podmínkách takováhle varianta není zmíněná, tak jsem myslel, že ten kód musí být automaticky vložen tím nesmyslem na vkládání kódu, jinak že to neplatí...
<HTML>A jak se to pozná, jestli to tam vložil robot nebo já? Pokud by se ukládaly logy, kam robot banner vložil a kam ne, tak by se to asi poznat dalo. Ale k čemu by to bylo? Je jedno, jakým způsobem zajistíš zobrazování banneru. Ve výsledku přeci není rozdíl, jestli mám banner rozkopírovaný fyzicky do každého souboru, nebo jestli na konci každého souboru includuju reklama.html. Nakonec se v obou případech zobrazuje na všech stránkách dole. A to je to hlavní.
Jinak v podmínkách není ani to, že si nastavíš vkládání do souboru např. reklama.html a ten pak includuješ na všechny stránky dolů. Na tom nastavení až tak moc nezáleží, hlavní je skutečnost, jak se to zobrazuje.</HTML>
Souhlas s Thalii. Není proti pravidlům si dělat s reklamou co chceš. Jen se musí dodržet kodex. Musí být zobrazována, musí být v takové podobě v jaké je (žádné úpravy) a hlavně se musí započitávat.
Uz som to urobil dakujem nakoniec som to rucne nakopiroval :D