Pecita mi to mozila no explorer uz nie

Ahojte nahrala som na webzdarma.cz moju novú stránku.Ale mám vsak velkný problem lebo mi ju zobrazí iba mozilla firefox a explorer,opera,... mi to uz nezobrazia.Prosím poradte co mám s tým robit.Uz som skúsala vsetko no stále mi to nejde.
Za odpovede dakujem
<HTML>Značka HTML dovnitř značky HEAD nepatří.

A navíc podezřele mockrát zakončujete FRAMESET.</HTML>
To protože tam máte neukončený tág TITLE. Takže veškerý obsah se promítne do názvu hlavičky a ne do obsahu.
Tak tohle je hodně děsivý... Kromě nepárových tagů by každej tag měl někde začínat a někde končit, takže když mam <title>, musim mít i </title>, a podobně... A <frameset> i </frameset> by tam měl bejt jen jednou.
Jste pesimisté. Vždyť píše, že "Uz som skúsala vsetko..." - a tohle jsou asi zbytky po zkouškách. :-D
Zajdi na http://japsatweb.cz a hlavně si tam něco přečti.
Tak tam toho moc ke čtení nenajdeš - zkus raději http://jakpsatweb.cz :-)
Lama (lama.webzdarma.cz)
japatoweb.cz :)

Mne spis prijde desive, ze <title> se neukoncuje dalsim html tagem automaticky a ze to muze udelat tohle.
Takze bych to reklamoval u firmy Microsoft a Opera :)

Zkus pouzit ve firefoxu validator plugin (ma tam pak tlacitko na opravu kodu, pokud neobsahuje kriticke neopravitelne chyby) nebo si stahni htmlvalidator.com free verzi. Dohleda ti to chyby a kdyz tyhle vsechny opravis, tak zhlediska html bude stranka v poradku.
Tez je mozne pouzit validator online na w3c.org .

OT
Je zvlastni, ze mi lidi nadavaji, kdyz tvrdim, ze Opera je pouze modifikovany IE, aby se choval jako Gecko. Ale kdyz se tam projevi stejne IE chyby, tak je vsechno v poradku, to autori neco zapomneli. Jenze mne je jasne, ze prave tohle potvrzuje mou domnenku skoro na 99% :)
Peta: To se dost mýlíš. Opera má a vždy mělo vlastní renderovací jádro. Jakákoli podobnost s IE je nulová. Jádro Opery je charakterizováno tím, že striktně dodržuje W3C normy. Což se nedá říct o IE. A norma říká, že tág title musí být ukončena. To, že to není ošetřené není jejich chyba, ale chyba tvůrce stránky, že nedodržuje standardy. A že Firefox to má ošetřené, je pouze jeho věc. Jen tím záměrně skrývá skutečné chyby.
OT
Tomík (tom.czweb.org)
To rikam, ne :) Zas jeden takovy. Mel jsem moznost Operu zkouset. At uz je jeji jadro unikatni nebo ne, faktem zustava, ze viry pres ActiveX ji muzes protlacit a vykreslovani je ve vetsine pripadu stejne chybne jako u IE. Cili to vypada, ze bud je na IE primo napojena nebo autori okopirovali hlavni cast z IE. Zrejme zdrojaky ziskali disassemblerem nebo nejak jinak.
Do te doby, nez to spravili, tak se spatne vykreslovalo css pozadi a line-height jako v ie5. Totez float jako v ie6. Chces mi tvrdit, ze pri navrhu noveho programu udelas uplne stejnou chybu jako udelali MS? :)
Ale ty chyby nesouviseji se standardy, vis?
Nebavi mne kazdemu dokazovat, ze to tak je a hledat v ni chyby. Na to ma mit Opera testery. Proc bych mel zadarmo pracovat pro Operu a hlasit ji chyby?
FF - tvrdim, ze je zalozen na netscape a dokazu najit vycet uplne shodnych chyb gecka jadra jako ma a mel netscape. Jenze FF se s tim netaji a nema lidi, kteri se snazi tvrdit, ze prisli s necim lepsim :)
Je pravda, ze FF, IE, O i NS opravuji chyby jadra svym rozhranim. To vidis na kazde nove verzi, ze chyba jadra zustava, pouze se to prekresluje uz spravne.
peta: Stejně meleš nesmysly, jako vždycky. Už jsem si na tebe zvykl, takže nemá cenu se tady hádat. Ty máš svou imaginární pravdu, ostatní mají svoji skutečnou pravdu.