funkčnosť JS v rôznych prehliadačoch

prosím o kontrolu funkčnosti JS - fotogaléria v lightboxe pre chrome, safari a IE7.
www.proeuro.wz.cz/foto.html

Ďakujem
Tím jako myslíš, že si kvůli tobě někdo stáhne prohlížeče chrome, safari a IE7 a bude zkoušet, jestli v nich funguje tvoje javascriptová fotogalérie? Neupadl jsi náhodou na hlavičku? :-))
Lama
nie, nepadol som, ja som nežiadal nikoho o sťahovanie a inštaláciu, ale je veľa rôznych ľudí ktorí používajú rôzne prehliadače. Ak by sa našiel niekto kto má nainštalovaný a používa niektorý so spomenutých prehľadačov stačí ak napíše či to funguje korektne v danom prehliadači čo používa.


Ak používaš Mozillu tak ty mi ozaj nepomôžeš.
nekde jsem videl emulatory pro linux pro ie6, ie7 a pod.
IE8 mas? Ze jej neuvadis?
Firefox, Opera?
Minimalne prohlizece, ktere tu maji nej procentni obsazeni treba otestovat. Kazdopadne to musis sam nebo pres sve zname :) To jako myslim, ze se najde malo ochotnych lidi. A zvlast, kdyz nevi, jak ma spravne ten script vypadat a co ma delat.
http://toplist.cz/global.html
<HTML>peta: tos mu zase pomohl...

ss2men: já nemám ani jeden z uvedených, ale můžu ti přispět alespoň informací, že v Konqueroru 3.5 je to v pořádku (aneb funguje a zobrazuje se mi to stejně jako ve FF 3).</HTML>
=ss2men=
Tak já jen přidám, že v IE7 funguje - ale vzhledem k používanému js by měla fungovat všude (pokud je to ta knihovna, kterou znám.. :))
Javascript funguje všude, kde není zakázán uživatelem... nebo naopak nefunguje nikde, kde není povolen. Některé zdroje tvrdí, že nejvíce lidí používá Firefox - a pro něj je dobrý doplněk NoScript. Z názvu asi vyplývá, co dělá... Mimo jiné i proto používím Firefox.
Lama (lama.webzdarma.cz)
Development toolbar - script, css, obrazky, informace o css objektech...
Jsou zdroje a zdroje. Si vsimni, ze pod toplist u HW ma FF skoro vetsinu, kdezto treba na uradech pouzivaji IE.

Thalia (moderátor)
FF3x, IE7 Ok. Totez, co jsi mu pomohla ty, at jsme si rovni :)
peta::: Co nechápeš na tomhle: "Některé zdroje tvrdí..." ?
ss2men:
http://browsershots.org/