neukazuje mi obrazky

mam taky problem ze mi neukazuje obrazky atď...
co mam stym robiť ? to som len skusal robit stranku a nejde
www.nsg-crew.wz.cz
=David=
Možná trpím nějakou oční vadou, ale obrázky tam vidím.. (jak menu všetně obrázků po najetí myší, tak obrázek notebooku, klávesnici s rukou navrhu, barevné pruhy na pozadí a další.. :)
Což o to, notebook a pruhy vidím také, ale ty stránky jsou takové rozhádané. Odstavce přes sebe nevěstí nic dobrého. Přesněji řečeno ukazují na absolutní pozicování, které vede do pekel. Zejména u začátečníků. Zbav se absolutního pozicování.

Celkový layout webu je mi však vizuálně docela příjemný. Předělání do rozumné strukturální podoby bude sice dost náročné, ale výsledek určitě bude stát za to.
pozicovani je jediny bezpecny zpusob, to float neni doreseny :) problem nastava jen v pripade, ze ten clovek o pozicovani nic nevi a provede si to po svem.
Jenže pokud si při prohlížení zvětším písmo, tak se mi při absolutním pozicování překryjí odstavce přes sebe. O floatu platí to, co jsi napsal o absolutním pozicování. Kdo ho nezvládá, tak ho zvrže.
Kit (ekobrikety.vyrobce.cz)
>> problem nastava jen v pripade, ze ten clovek o pozicovani nic nevi a provede si to po svem.
Uz jsem to psal, preci. Kdyz to neumis, nedelej. Usetris mi praci s vysvetlovani, ze lze rozmery nastavovat na EM nikoliv, jak je tvym zvykem PX.
http://www.jakpsatweb.cz/css/
* Délkové jednotky v CSS
Jednotky em používám raději než px, ale někdy to prostě nejde. Hodně jednotek px mám z minulosti, velikost písma při tisku zadávám v pt.
Vzdy zalezi na pouziti. Kdyz das do pozadi obrazek, nemuzes si dovolit pouzit nic jine nez Px a pak riskujes pri zvetseni pisma prekryvani. To je naprosto bezna vec.
Jenze podobne je na tom float, kdy se ti to cele rozhaze.

Proto stale opakuji, nejlepsi je tabulka a jsem za to bit, protoze kdesi na jakpsatweb a intervalu je psane, ze tabulky jsou spatne. Houby spatne, jen je prohlizece chybne a pomalu vykresluji. Vse ostatni funguje spravne, zvetsis pismo, nerozsype se ti to. Pres obrazky to sice vytece podobne jako u pozicovani, ale nevytece ti text z tabulky pri nezalomitelnem slovu, vlozenem obrazku a pod.

Proste jsou tam komplikace a mas pravdu, ze tak ci tak je treba to umet. A kdo to neumi, tomu radim tabulky.