html

Ahoj, potřebuji poradit.. Jsem začátečník na tomto webu.. Web tvořím v Open Office 3.0 HTML editor.. Co mám udělat aby se tam zobrazilo video jako na http://www.slleeper.mypage.cz/ ( tento web je tvořený webgardenem.. ).. Když totiž vložim HTML kód na stránku.. ( jako když píšu normální text.. ) Otevřu ho.. a žádné video se neoběví.. jen ten HTML kód.. poraďte mi prosím..

Díky předem..
Chápu to správně, že prostě chceš vložit video z YouTube do své stránky?

Použij nápovědu přímo od YouTube..: http://www.youtube.com/youtubeonyoursite
Ve webových editorech nemůžeš používat HTML ani CSS...tam máš na to různý funkce který to za tebe vloží...musel by si soubor otevřít v nějakém obyčejném textovém editoru
@Otaku: Neznám žádný wysiwy(m)g editor, kde by ses nedostal ke zdrojovému kódu (a tedy i jeho úpravě). Jen to chce umět kliknout na správné tlačítko.

A dovolím si otázku, proč vytahuješ staré vlákno (které jeho autor zřejmě už číst nebude)?
Prosím Vás jsem tu nová a nemám žádnou zkušenost s tímto webem.Chtěla bych se zeptat jak zjistím ten index.html ,aby se mně objevila stránka?
Prosím odepište na email a podrobněji.
Předem moc děkuji
Všechno podstatné je tady http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35 - šablony pro webové stránky tady neexistují.
Tohle se mi zdá o něco přehlednější:
http://www.webzdarma.cz/podpora.html
Mimochodem, je velmi neslušné vyžadovat si na fóru odpověď via e-mail/icq/jabber/skype/.. Od toho je přece fórum, že odpověd bude uložena s otázkou.
ahoj neví někdo prosím jak dostanu html kód na stránku tam aby se oběvilo to co má a né ten kód?
<HTML>ahoj neví protože se ani neumíš pořádně zeptat jo a navíc by to chtělo zopáknout si interpunkci a sloveso jevit se!</HTML>
Nípal: Zřejmě jsi nepochopil, že to bylo od slova ěvit se :-)

Qquiderr: http://www.webzdarma.cz/podpora.html