TPL ( webova stranka)

Ahojte tak jsem si stahl TEMPLATE + CSS pro svuj web akorat to nejsou PHP ani HTML ale TPL o TPL jsem vubec nikdy neslysel co to znamena ? a jak to popripadne upravit a hodit na web aby mi to slo ? diky moc za kazdou odpoved
Záleží odkud jsi to stahoval. Koncovku "tpl" používá asi 50 různých programů -- viz např. http://filext.com/file-extension/TPL -- může se jednat například o obrázkové template, které půjde otevřít ve photoshopu nebo cadu. Stejně tak to může být ale něco úplně jiného ;)

Důležité je to, že prohlížeč ti nic takového nezobrazí.. :)
dej mi natebe nejaky kontakt prosimte poslu ti odkaz ke stazeni jestli jse nato mrknes ma to 7MB a ma to byt WEB template
chtel jsem si to enchat scanout jak je ante strance http://filext.com/file-extension/TPL akorat ten program neni kompabilni s Windows vista 64xbite xD
Na stránce, odkud jsi své "template" stáhnul, určitě bude i napsáno v jakém programu půjde otevřít. Pokud ne, nevyplatí se vymýšlet šílenostia jen zkusit programy, které už instalované máš. Nepůjde-li otevřít nikde, poohlídnul bych se po jiné šabloně/template.

Přestože těch několik programu používá stejnou koncovku, rozhodně to neznamená, že jsou vnitřně kompatibilní. V zásadě bude platit, že *.tpl od photoshopu bude něco úplně jiného než vytvořené v cadu.
TPL je zkratka template. Ve webovém prostředí má však vícero využití. Obecně jde o šablonu (od toho to slovo, akorát anglicky). To znamená, že se jedná o nějakou grafickou podobu stránky.
Jak už jsem ale říkal, má vícero využití. Takže je třeba vědět, k čemu toto TPL patří. Může to patřit Drupalu nebo je to třeba smarty, ale klidně i mnoha dalších. Avšak každý používá TPL po svém. Takže ten druhý tomu TPL nemusí vůbec rozumět.

Jestli hledáš nějakou šablonu, tak hledej přímo takovou, která má příponu html.
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=de&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fwww.atreia.de%2Findex.php%3Fp%3Darticles%26action%3Ddisplayarticle%26id%3D11
mrknete jse nato tam jsem to stahnul ( je to uz prelozene )
Překládat nám to nemusíš, raději mám originál. Ovšem na template se podívat nemohu, protože prý nemám oprávnění ke stažení.

Vypadá to spíš na sadu obrázků pro CMS Koobi:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=27&topic=17298
TPL je preci Turbo Pascal Library file, to najdes i googlem v seznamu zkratek a ext souboru :)
peta: To bylo první, co mne napadlo. Jenom k těm webstránkám to má příliš daleko.
Tak zase by to bylo stylový, mít web v Pascalu :-D
R.U.R.: Stylové jistě, stačí když napíšeš např. modul, který to probere (stačí rozparsovat na jednotlivé příkazy a "převést" např. do php nebo jiného jazyka.. :)

Na druhou stranu, kromě helloworldu bych v tom odmítal cokoli dělat. Takže mě, jako potenciálního uživatele nepočítej :)
Freeze (dreamer.kvalitne.cz)
Stacilo by vyuzit high-light kodu k parsovani. A neprevadel bych to do PHP ale javascriptem na html. Kdyz bys dal zobrazit zdrojak, tak by tam byl pascalovy kod s HEAD tagem. To by bylo rozhodne akcni :) Co by na to ale rekl google? Tomu by se asi takove zapisy moc nezamlouvali, aspon by to nevypadalo dobre.