Pomůžete?

Ahoj, jsem tady nová a potřebuju poradit. Už jsem si sem nahrála pár souborů vytvořených v NVU, ale když zadám do prohlížeče svou stránku, zobrazí se - Nepovolený přístup
Co mám prosím dělat?
tvůj web musí obsahovat soubor index.html!
ok, ale co to je? a jak to tam dám?
já vím že jsem strašně netvrdlá, ale prosím, mějte se mnou chvíli strpení
Prostě a jednoduše: Jedna z vyrobených stránek bude hlavní. Pojmenuješ ji index.html , index.htm nebo index.php - pozor na velikost písmen, vše musí být malými.
oooo, tisíceré díky
<HTML>Tazatelce uděluji

<big><big>Varování moderátora fóra</big></big>

Řiďte se při zakládání témat těmito pravidly:

1) Zvolte smysluplný název tématu. Ten název tam není pro srandu a názvy typu "Prosííím, pomůžete mi?" apod. nevystihují pokládaný dotaz.
2) Pokud Váš problém navazuje na problém v již existujícím Vámi založeném vláknu, nezakládejte nové, ale pokračujte v původním.
3) Pokuste se nejprve před položením jakéhokoliv dotazu použít hledání.

Vyvozuju tyto důsledky:

1) Jakýkoliv Váš další navazující dotaz v novém tématu mažu.
2) Jakékoliv Vaše nové téma s nesmyslným názvem mažu.
3) Na jakýkoliv dotaz, na nějž se dá vyhledat odpověď během 10 sekund, uvaluji odpovídací embargo slovy "Najděte si to na Googlu / ve FAQ".

PS: Také si kupte nějakou lepší knížku o HTML než tu od Blesku (nebo od Aha!) a přečtěte si ji - v každé dobré HTML učebnici jsou zmíněni nahrávání stránek na server a nutná existence a účel souboru index.html.</HTML>
prosím vás mám web www.nandf.xf.cz a furt to píše nepovolený přístup. A přitom tam mám jako hlavní stránku pojmenovanou index.html a stejnak to nejde proč?
Mně to jede. Zkus vymazat cache prohlížeče.
<HTML>2Kit: tak to seš king :-) řekla bych, že koukáš na blbej odkaz :-)

2Áňa: hlavní stránku pojmenovanou index.html tedy rozhodně nemáš. Nebo se ti zdá, že Index.htm.html (to je název souboru, který jediný je nahraný na nandf.xf.cz) je to samé jako index.html?</HTML>
Thalia::: Tos jí určitě teď přejmenovala jenom proto, abys z ní udělala krávu, že? :-D
Thalia: Samozřejmě jsem se koukal na http://beska.xf.cz/ . Kam jinam, že? :-)

Lama: Windows mají po instalaci defaultně zapnuto "Skrýt příponu souborů známého typu" nebo tak nějak. Však víš. Každý si to neumí vypnout. Je to docela dobře schované před začátečníky.

Ovšem kombinace velké "I", první přípona "htm" a druhá teprve "html" je celkem slušný výsledek mlžení od Microsoftu. Ovšem ta první přípona "htm" padá na hlavu Áni. Tu musela vidět, že není "html", jak nám tu tvrdila.
hehe už jsme na to také přišli. ale dík moc :)