Problém s internet Expoler a Google Friendconnect

Na jedny své stránky jsem si přidal vkusně google friendconnect, jenže bohužel jaksi hapruje s Internet Expolerem ... (stejně jako hapruje s lightboxem)

V opeře, mozille, chromu vše jede v pořádku, jenže bohužel v skvělém IE se stránka načte tak do poloviny a pak zahlásí nějakou hlášku, že IE nemůže otevřít server a načítání stránky zamrzne ...

Nevíte nebo neznáte nějaký způsob, jak to předělat tak aby to fungovalo ? (stím, abych friendconnect ze stránky nemazal..)


děkuji.
Nevím, o kterou stránku se jedná, ale zkoušel jsem zobrazit si všechny příklady friendconnectu z http://www.google.com/friendconnect/home/gadgets?hl=cs a IE zvládlo vše. Možná nějaké divné nastavení prohlížeče.

Osobně friendconnect nikde nepoužívám, takže víc neporadím, nejsem patřičně fundovaný.
tak jsem zjistil, že je to tím javascriptem od lightboxu co je v hlavičce (když ho oddělám, vše funguje v pořádku) ... jenže ten lightbox taky potřebuju .... sakra sakra ....
Zrejmě dochází ke kolizi jmen js funkcí.

Zkus stáhnout/použít jiny lightbox. Nebo zkus kolidující lightboxové funkce přejmenovat (a přejmenovat i všechny odkazy na ně).
bohuřel jiný lightbox použitelný jsem zatím nenašel ... a přejmenování nepomohlo ..
přejmenování nepomohlo - pak jsi neprejmenoval vse
Zkus proste pro vsechno v lighboxu pouzit prefit lbx_ vcetne vsech promennych a funkci ve funkcich.
Jinak ve FF, pokud koliduje neco ,tak se to vypise v chybove konzoli. Samozrejme bez stranky ti nikdo vic neporadi. Co neni videt neexistuje. :)