furt me to odpojuje

kdyz upravuju stranky, tak me to furt vyhazuje a musim se znova pripojovat..at to delam doma nebo na jinym pc, proste stale..nevite cim to je?
Nepoužívej admina na wz.cz, ale stránky si uprav u sebe na pc a potom jenom nahraj na wz přes FTP - http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp

___
Mimochodem.. víš, k čemu slouží hledání? Zkusil jsi jej někdy použít? Na identickou věc se ptal někdo asi týden nebo dva zpátky.
dik za radu, ale to vim taky..ale pro mě je to znažší takhle...

a mimochodem..když mi někdo chce poradit, budu za to rád, ale nemam holt času u toho dřepět stále..a je pro mě i snažší se zeptat, než něco hledat..tak jestli tě to obtezuje..tak mi ani na to neodpovidej, ju? dik..
Tak s tímhle přístupem si můžeš příště vysrat oko!
Neobtěžuje mě to, však odpověd/reakce je dobrovolná a já odpověděl. Chtěl jsem tím naznačit, že nebudu vypisovat všechno, co se řešilo (a vyřešilo).

Řešením je nepoužívat webového admina. (Navíc ono to odpojování je zřejmě také dost závislé na uživateli - osobně jej čas od času použiji a odhlášen jsem nikdy nebyl.)

___
Kdybys použil zmíněné hledání, nalezl bys např. toto vlákno: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=3&i=57953&t=57952
A myslíš si, že pro nás, co odpovidáme, je to snazší? Ani náhodou. Nemáme chuť pořád odpovídat na tu samou otázku. Zvláště, pokud je ta samá otázka hned vedle. Vymlouvat na čas se neomlouvá. Náš čas je taky drahocenný.

Hoši a dámo mám nápad. Otázky, které se furt opakuji, tak na ty nebudeme odpovídat. Ať si to ti lenoši najdou.
Tomík: Však to tak přece děláme. Také odpovídám, kdy se mi chce. Tohle byl dotaz do Podpory. Autor ho mrskl do prvního fóra, které se mu namanulo.

Co je jednodušší, než používat FTP? Snad ne Správce? Na primitivní projekty snad. Jenže neumí zálohovat.