php v html

potrebuju poradit se souborem htaccess. Chtěl bych do html vložit php kod (prodej odkazu backlinks), a tak jsem do souboru htaccess vložit toto:
RemoveHandler .html .htm
AddType application/x-httpd-php .php .htm .html

Bohužel po vložení kódu vypadla na stránce hláška:
It appears that your web host has disabled all functions for handling remote pages and as a result the BackLinks software will not function on your web page. Please contact your web host for more information.

Poraďte pls., díky
Nechceš si raději místo přípon .html udělat "hezká URL"?
http://www.google.cz/search?q=hezká+url
Teoreticky by ti mělo stačit v htaccess toto
AddType application/x-httpd-php .htm .html

Proč tam přidáváš RemoveHandler netuším, imho je to blbost.

___
O obsahu stránek a jeho vztahu k podmínkám wz.cz radši nemluvím. Rozhodně mě ale (z letmého pohledu) pobavil překlep "Battlestar Halactica" ;)
<HTML>Může mi někdo (ideálně alf alias djtraged) vysvětlit:

1) Proč je ten web plný reklam na IQ testy?
2) Proč je ten web dvakrát - jednou zde (na WZ) a jednou tam (na IC - bavsenanetu.ic.cz)? Není to náhodou spojování účtů? (Naštěstí dlouho ten web dvakrát nebude...)
3) Proč na sebe tazatel zbytečně upozorňuje? To je tak blbý a chce nám ušetřit práci s hledáním takových webů?</HTML>
<HTML>http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=35747&t=35747</HTML>
To Nípal:
Web je dvakrát, protože jste mi ho smazali a po domluvě s technickou podporou a po odstranění závadného obsahu ze serveru WZ jste mi ho obnovili - s podporou jsem se domluvil, že web přesunu na jiný server a budu ze starého názvu jen odkazovat (jen kvůli velkému PR) - technická podpora byla nadmíru vstřícná.

Blbý určitě nejsem, jen jsem potřeboval poradit s problémem, se kterým jsem si nevěděl rady.
to Nípal:
(Naštěstí dlouho ten web dvakrát nebude...)

pokud Vám opravdu tak vadí, že web odkazuje na ic.cz, nemažte mi jej na WZ po druhé. Odkazy na bavsenanetu.ic.cz můžu smazat - stačí se jen domluvit. Jsem přesvědčen, že spojení webů nebo jak to nazýváte nebylo nijak od počátku promyšlené, pouze to bylo nutné řešení nutné pro udržení webu na internetu. Pokud tedy vadía prolinkování webů, napište to a okamžitě to napravím - nechci o stahni-cokoliv.... přijit, snad se domluvíme
<HTML>Ty seš fakt tragéd. Už jsem ti v tématu http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=58928&t=58909 dala odkaz na vysvětlení problému. Mira (admin) ti psal, že pokud odstraníš závadný obsah, zůstane ti doména aktivní. Měl bys pochopit, že odkazy na stránky, kde jsou linky na nelegální stažení, jsou <strong>také nelegální</strong>, tudíž se od minula nic nezměnilo a stále porušuješ podmínky. A ten podtitul "cracky, programy, filmy a další užtečné věci", to taky hovoří za vše...</HTML>
Traged netraged, chtel jsem slyset jasnou odpoved (a ne nějaká silácké řeči tipu Naštěstí dlouho ten web dvakrát nebude...) a tu jsem konecne dostal. Ok, linky zruším a konečně nemusím být na vážkách, jestli smažete nebo ne. Jsem rád, že jsme se konečně domluvili. Přeji hezký zbytek dne
Jasnou odpověď (a způsob nápravy) ti napsal již Mira. Je celkem samozřejmé, že za závadný obsah se považuje veškerý takový obsah, který porušuje zákony ČR a/nebo podmínky webzdarma.
No, ono člověka trochu zmate, když píše na technickou podporu o znovuobnovení webu (bez předešlého upozornění) a tam mu sdělí, že nebude vadit, když obsah přesune na jiný hosting a ze starého webu bude odkazovat (tímto chci poděkovat dobré vůli technické podpoře). Na fóru naopak silácky píše admin, ze ,,Naštěstí dlouho ten web dvakrát nebude" ... člověk pak neví, jestli mu web smažou nebo ne a tudíž se radši zeptá, že ano. - pd čeho jiného by tady to fórum potom bylo, ne?
>> když obsah přesune na jiný hosting a ze starého webu bude odkazovat
No tak ono je to vyloženo tak, že na WZ stránce uvedete odkaz na novou adresu. Ne, že na nový web uvedete všemožné odkazy. Prostě "přejděte na novou adresu, zde nic nenajdete".

Zde se netoleruje jak nelegální obsah, tak i odkazování na nelegální obsah. Míra Vám dal žlutou kartu. To znamená, že veškerou aktivitu přenesete jinam. Respektive ve Vašem WZ účtu nezůstane nic z toho, co tam máte nyní.
<HTML>Tomík: Ono se "úmyslné" odkazování na nelegální obsah nemá tolerovat v ČR nikde, ani na tom IC.cz. Jedná se totiž o šíření autorsky chráněného díla (v zákoně tomu říkají "nedovolené užití díla"). Ale do hlavy Internet Centru nevidím a upřímně - nezajímá mě; osobně si myslím, že tam mu to smažou taky. A djtraged je beztak warezák - když to nemůže mít na webu, tak stejně hodí ty odkazy na nějaké warezácké fórum.

alf: Žádné vyjádření od admina tu nevidím, ty jo? Co se týče mých vyjádření, držím se podmínek hostingu, se kterými jsi mimochodem při zakládání stránek souhlasil. Takže silácké řeči z mé strany? Nikoliv, jen pravda.</HTML>
Nipal: To vím. Tady jde spíše o to, že veškerou zodpovědnost převezme někdo jiný (ic.cz) a WZ se tak zbaví problémového uživatele.
Takže pokud tomu rozumím dobře (Tomík), tak by stačilo, kdybych web stahni-cokoliv.kvalitne.cz přesměroval na bavsenanetu.ic.cz a podmínky bych neporušil? Prosím o vyjádření
Takto to podle mně vyznělo.

Ovšem přesměrování je myšleno jako, ža na úvodní stránce informujete zákazníky o změně adresy a zobrazíte na něm reklamu.
Není to myšleno jako, že pomocí .htaccess, header() nebo meta tagem provedete automatické přesměrování. Tyto praktiky jsou v rozporu s pravidly.

Ale aby bylo jasno. Obsah, který tam máte teď, je v rozporu s pravidly i zákony. To znamená, že musí jit pryč. Ovšem to neznamená, že se musíte vzdát i adresy. Adresu si klidně ponechte, ale musí na něm být obsah, který neporušuje podmínky WZ.
No když o tom tak přemýšlím, tak předešlé řešení (např., že na podstránce Simpsonovi, Přátele ... bylo: seriály najdete ZDE - bavsenanetu.ic.cz bylo takřka totožné s vaším.
Asi to nechám tak jak to je teď - začnu na bavsenanetu.ic.cz od nuly (ranky).
Z mého pohledu (druhé) nejlepší řešení je toto:
Začít od nuly na bavsenanetu.ic.cz, na stahni-cokoliv.kvalitne.cz jen umístit stránku s textem, že "Stránka byla přesunuta na novou adresu .. bla bla bla". Když stránka bude obsahovat pouze malé množství textu a třeba 2 odkazy (na stejné místo - bavsenanetu.ic.cz), tak většina ranků (přestože stejné ranky lze vybudovat přibližne za měsíc na nové doméně) se časem "přesune" na novou doménu.

___
Své (první) nejlepší řešení si radši nechám pro sebe.
Tím prvním je koupit si doménu s hostingem a na nich si dělat cokoliv bez omezení pravidel WZ? Taky jsem nad tím přemýšlel, ale je mi líto peněz - zvláštní, že člověku je líto utratit 500 za nejlevnější hosting a doménu, ale cigarety si koupí a ani nad tím nepřemýšlí :(
alf: Dalším řešením je úplně přestat poskytovat warez a linky na warez.
>> No když o tom tak přemýšlím, tak předešlé řešení .. bylo takřka totožné s vaším.
No tak to není to samé. Je rozdíl mezi přesměrování a linkování. To co máte teď, je linkování. To znamená, že uživatel prakticky neví, že se nachází již na jiném webu. Je to jistý druh spojování účtů.
Tím, že uživatele informujete, že stránky se nachází jinde, pak už jde o přesměrování.

>> koupit si doménu s hostingem a na nich si dělat cokoliv bez omezení pravidel
No zase tak jednoduché to není. I placené hostingy mají svá pravidla. Jedním z nich je právě warez. Jednoduše řešeno, nikdo nebude tolerovat věci, které jsou v rozporu se zákonem.
to Tomík: Tak to jsem netusil, myslel jsem, ze kdyz si clovek koupi hosting tak na nem muze mit co chce - akorat ze poskytovatel hostingu muze napr. policii dát informace o vlastnikovi stránek (jmeno atd...)

to Kit: nejvíc se mi líbí lidé vašeho tipu, kteří opovrhují warezem, ale chtěl bych vidět účtenky od vašeho software v PC. Tímto se do vás nechci nijak navážet a ani ze sebe netroufám dělat warforum.cz a podobné, ale vždycky mě to zarazí...
alf: Jestli po tom tolik toužíš, klidně ti sdělím, co obsahuje disk jednoho z mých pc.. (a teoreticky jsem schopen kromě krabic a orginálních disků dodat i účtenky - pokud bych je našel).

Windows Vista Business (OEM), Corel Draw X4 (řádně zakoupen), Avast 4 Professional (zakoupen), AdAware (verze zdarma), Acronis True Image (zakoupen), GIMP, Inkscape (open source), EasyPHP, AIMP2, Filezilla, WinSCP, PSPad, Mozilla Firefox, Opera, Safari ... a pár (stovek?) dalších freeware/open source prográmků..

Není vůbec potřeba krást, stačí se orientovat v množství obdobných programů zdarma.. a o tom to je. Kdo neumí najít zdarma, ať zaplatí.

Samozřejmě problém ceny hudebních/video nosičů je trochu jiný, tady opravdu nemám finance na to, abych si mohl dovolit kupovat vše (zvlášť pokud stejný nosič stojí např. v Rakousku 3E a u nás 500Kč. Z této oblasti opravdu mám zakoupenu tak 1/4 uložených multimedií. Ale ptal ses na software.. ;)

___
To řešení, které jsem si chtěl nechat pro sebe bylo "stránky zrušit".
alf: Veškerý software v mém PC mám zdarma a legálně. Žádný warez nepotřebuji.
Tak to jste opravdu světlé výjimky. 3/4 lidí, které znám soft nekupují.