Hudba

Podporují tyto stránky přehrávání hudby na pozadí? A pokud ano, proč žádnou neslyším.
<HTML>Možná proto, že porušuješ podmínky? Jinak - to nezáleží na hostingu, ale na prohlížeči. Pokud neznáš JakPsátWeb, tak se s ním rychle seznam - http://www.jakpsatweb.cz/zvuky.html#bgsound (a píše se tam i o problému s použitím formátu mp3 - 3,5 MB mp3 jako zvuk na pozadí není zrovna to pravý ořechový).</HTML>
www technologie je stara asi od roku 1990. Uz od IE5 je zname prehravani hudby na pozadi. Toto prehravani neni omezeno na server, nybrz na kod html stranky a pouzity prohlizec, nastaveni systemu (win a prehravac), mozna ovladace ke zvukove karte. Neco z toho mas spatne.

Jak se da zjistit, zda je kod stranky v poradku? Pouzij nejakou stranku z webu, kde vis, ze to funguje.
Co ma fungovat? html prehravani? flash? java?

Az budes mit konkretni dotaz, tak s nim prijd na forum a uved vsechny podrobnosti s tim souvisejici. Na takto napsany dotaz lze odpovedet jen a pouze, ze to mas pokazene, ze to neumis pridat do stranky nebo jsi hluchy.
Ujasni si, co chces, jak to chces, jak to mas, pak to vsechno sepis a muze probehnout eventualne nejaka diskuse. Prozatim neni o cem diskutovat.
<HTML>2peta: jestli si neumíš poradit s takto položeným dotazem, tak nevím, proč sem vůbec píšeš.</HTML>
pete, podle stránky "HTML Support History" tag BGSOUND podporovaly "pravěké" prohlížeče, jako IE 2.0, Mosaic 2.0 a Opera 2.1. Na stejné úrovni, jako dnes (podpora dalších atributů) podporoval tag BGSOUND už IE4, mé blahé paměti.

Mexxi, BGSOUND umí jen IE a Opera, přehrávání je možné v nastavení prohlížeče zakázat, ve výchozím nastavení je povoleno.
Pokud považuješ za nutné trápit návštěvníky svých stránek hudbou, použij flash, má jej více uživatelů.
Na web se to nehodí, ale to poznáš sama. Zkus spíš něco jako embed, aby si to uživatel mohl pustit sám, jestli chce.
Protože když třeba má uživatel zrovna vyplé repráky tak ani neví, že tam nějaká hudba je a akorát to zpomaluje chod webu.
<HTML>A naopak, když repráky zaplé má, třeba poslouchá něco vlastního a jakýkoliv rachot navíc z tých stránek jej může vyděsit. Takže hudba na pozadí je především filtr na uživatele - na tvé stránky se nevrátí nikdo.</HTML>
To je pravda neni moc dobre pouzivat <bg sound>, protože všichni navstevnici nechteji poslouchat naky randal nebo te jedno co tam das, ale nekdo chce mit zrovna klid a to ze mu to hraje a nemuze to vypnout by me docela sr*lo. Radim jednoduchy prehravac <embed src="....ZDROJ...." width="....SIRKA...." height="....VYSKA...."> je to i na videa i na takhle hudbu zalezi jen na tom jakou si nastavis sirku a vysku a podle toho to bude na to na co to zrovna potrebujes
nebo http://www.mixpod.com/playlist/37915949 a tam si nastav co chces mi v tom prehravaci, ale taky sem jednou mel takovej prehravac taky takhle ze sis tam pridal hudbu jakou chces a pak jen kod zkopcil ale uz nwm stranky :D ale to byl doprej prehravac pod tim byl seznam zvuku a upe luxus
http://www.imeem.com to je vono, ale asi tu stranku uz zrusili nebo to nechapu proc tam je myspace ?
A jaký je rozdíl v použití flash přehrávače oproti bgsound? V obou případech bude nevyžádaný kravál. Smysl by to mělo jen v případě, že flash přehrávač nebude nic přehrávat, ale bude k dispozici na žádost. Což ve většině případu tak není. A argument, že se dá zvuk přehrávače snadno vypnout, já neakceptuji. Než na stránce najdeš přehrávač a než najdeš repráček a než na něj klikneš, tak uběhne víc jak deset sekund. Do té doby se uživatel nasere, stránku zavře a konec.
Tomík: O co horší to je, když se člověk něco snaží najít a z vyhledávače si otevře 8 panelů a jeden začne hrát -- než najdeš, který to je a zavřeš ho, tak jsou 2 minuty v háji :)

___
Hudba na pozadí je sice frajeřina (ani holky s tím nejde oblbovat), ale zároveň blbost. Proč znova objevovat Ameriku? Proč si začátečníci nevezmou příklad z funkčních a navštěvovaných webu? Hraje snad nějaká hudba na googlu nebo seznamu? Nehraje.
<HTML>A pokud tam fakt má něco hrát, nechť je to zvukový záznam absolutního ticha.</HTML>
Hudba může být přijatelná leda tak u oficiálních stránek zpěváků, skupin, kapel, soubor atd., kde mohou prezentovat svoji hudbu, a kde by to návštěvníka nemuselo překvapovat.
Kdekoli jinde už je to nežádoucí.
Nesouhlasím, hudba je přijatelná jedině tehdy, když je na stránce "čudlík", kterým si hudbu spustím.
jo jako ja to mam klikni na ty srdicka ..lol ne to je jen takovy poutac ...ja osobne si myslim ze by hudba mela byt manualne ovladana ..ne jak kdyz vlezu na stranky a hned mi tam zacne rvat nejaka cerna opice ...viz 90% useru na webgardenu predevsim slovaci