Flash- nefunkční tlačítka GetURL

Zdravím všechny,
Dělám si web na http://www.singovsky.wz.cz/ a mám teď velký problém se spodními odkazy ve flashi. jsou to buttony GetURL dělané jednoduše v AS2 s příkazem:
on (release) {
getURL ("http://www.singovsky.wz.cz/guestbook.html/", "_self");
}
...jenže v praxi mi to nakonec napíše: Chyba 404... stránka nenalezena atd. Zvláštní je, že odkaz na Facebook funguje v pohodě. Zkoušel jsem dát swf. s html stránky do stejný složky a pořád nic, prostě to není schopné načíst. Potřeboval bych se prostě dostat na jednotlivé stránky svýho webu přes tyto tlačítka. Předem děkuji za radu.
Odkdy se dělá navigace ve Flashi?

Tohle je fórum HTML, Flash s tím moc nesouvisí.

//EDIT: Flash s tím souvisí, viz popis sekce. Takže tím nestraš nováčky. Nípal.
Diskuse o tvorbě webových stránek (a souvisejících technologiích jako je HTML, CSS, Javascript, Flash ...). Nevím, zda jsi přehlédl poslední slůvko v podtitulu fóra? Dobře i tak se omlouvám za to, že nejsem v tvorbě stránek tak ostřílený, ale snažím se v rámci svých možností. Mohu tedy poprosit o nějakou jinou alternativu nebo o způsob, jak to zprovoznit v tom Flashi? Vím, že mi to na jiném serveru fungovalo bez problémů a vůbec jsem nebral ohled na to, zda se to tak dělá nebo ne, hlavní je výsledek. Budu rád za každou radu k věci a ne poučování. Děkuji
<HTML>SPĚCHÁ? To si příště odpusť.

Máš špatně adresu, co dělá to lomítko na konci?</HTML>
Spěchá? Fórum není chat, tady se nehraje o čas. Buď dostaneš odpověď za 5 minut nebo za 5 hodin nebo nikdy. Takže slovo spěchá zde nemá žádný význam.

Jinak Thalia mě předběhla. Máš špatně adresu. Na konci je lomítko.
Zdá se, že jsem se unáhlil. Asi mě také rozdráždilo to slůvko SPĚCHÁ, tak jsem spěchal s odpovědí.
Omlouvám se za to slůvko a děkuji, vyzkouším.
Děkuji moc všem, jsem to ale blbec, nebýt vás, tak si toho lomítka nevšimnu. Ještě jednou DÍKY!
na flash doporucuji 3 diskuze na jakpsatweb.cz