Jak si mám vytvořit stránky

Ahojek viděla jsem jiné blogy na webzdarma,ale vůbec netuším jak si mám stránky vytvořit. Jako třeba na blogu je to jednoduchý,ale tady není ani žádný jako třeba jaký tam chci mít pozadí atd. Poraďte někdo prosííím Děkuji !
Přečti si tohle http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?58
<HTML>A příště zvol lepší nadpis. Většina si tu s něčím neví rady. Představ si, jak by to vypadalo, kdyby se všechna témata jmenovala Nevím si rady.

P.S. za čárkou se píše mezera, naopak před vykřičníkem se mezera nepíše. Prosím se píše s jedním í.</HTML>
prosím o radu jak přidat aspoň fotky na webzdarma udělal jsme si stránku a když tam něco přidám tak se mi ukáže nepovolený přístup..prosím o radu jak na to
<HTML>Liší se tvůj problém od Verushčina, nebo si nedokážeš nastudovat žádný zde uvedený odkaz a čekáš extra péči? Ok, začni:

<a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?58">http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?58</a>
<a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35">http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35</a></HTML>
no ja je tvorim v programu Website X5 Evo jsem taky uplny amater mozna jsou lepsi softy ale zadny jsem nenasel a 70€ za to neni moc
<HTML>70€ je za jakýkoliv software na tvorbu stránek moc. Nejvyšší cena za takový software, kterou jsem schopen respektovat, je 0€.

BTW, ty neslavíš Vánoce? (Pro rýpaly - já testuju vánoční dárek, který jsem dostal.)</HTML>
<HTML>Třeba 1stPage.

PS. Též testuji svuj vánoční dárek :-D</HTML>
Na stanicích s Windows neexistuje asi lepší editor než PSPad.

Btw: první 3 hodiny testování mého vánočního dárku vyústily v přeinstalaci systému :)
Tak treba si muzes od sun-light.cms predelat stranky na ne a aktivovat si je. Tam pak budes moct mit administraci svou ale pozadi a grafiku si musis obstarat sama. Sou tam teda volne ke stazeni ale obvykle si je musis predelat a tam pak pises uz vse v html, php atd. je sice vice takovychto sluzeb ale tak si je majdi sama :)
Nebo hodne jednoduchý to je v Macromedia Dreamweaver 8. Program je ke stazeni zadara na 30 dni asi ale pak musis mit klic ktery stoji 20.000 kc ale ja ho mel zadara :D tak si musis na netu neky najit treba a nebo se zeptat nekoho esli by ti ho nerekl.
Pauly: Uvědom si, že tvůj poslední příspěvek se dá charakterizovat jako navádění k přestupku potažmo trestnému činu. (Všichni dobře ví, jakým způsobem tady funguje "zadara").
Nikoho nenavadim jen radim :D a nemusis hnedka vsechno povazovat ze to je proti zakonum. Kolik z nas uz porusilo zakon jakykoliv a stale porusuje. A tohle je naprosto normalni, taky si snad vypalujes filmy, kopcis mp3, stahujes atd... to vse je nelegalni ale ja to delam pravidelne stahuju filmy, kopcim a prepauluju originalky atd... tohle nikdo nezastavi takze mi tady nerike ze nekoho navadim. Byla to jen rada jak to mit a nemuset platit 20k kc
Pauly: Hádám, že ti je miň jak 15 let, protože takové bláboly právně zodpovědný člověk nemůže napsat. Čim jsi starší, tím si víc uvědomuješ význam slova zákon. A pokud ne, tak máš zaděláno na trable. Šance, že tě chytnou při ilegálním použiti programu, je sice malé, ale zákon je zákon a ten se musí dodržovat.
Pauly:
1. ANO, zjevně navádíš.
2. Podle sebe soudíš ostatní? Já třeba nestahuji filmy, nekopíruji mp3 ani originální DVD.

Obecně. Toto vlákno je zralé na zámek. Původní dotaz byl již zodpovězen. Uživatel Pauly je zralý na BAN.
<HTML>Hm byla jsem si jistá, že jsem sem v noci psala :-/ Tak ještě jednou.

Pauly, trošku se nad sebou zamysli. Protentokrát jen zamykám, příště ti takové bláboly rovnou smažu.
<style>form {display:none;}</style></HTML>