Pomoc s CSS

Mám problém, ktorý sa týka CSS...Mám linux a záverečný výsledok šablóny je úplne iný ako v editore-menu a stĺpce nie sú na svojich miestach a prekrývajú mi obrázky......čo mám v kóde zle? alebo sa tá šablóna zobrazuje zle len v linuxe? ako to vidíte vo windowse?
ďakujem za ochotu
Nevím, v jakém editoru stránky upravuješ, ale absolutní pozicování se zde (vzhledem k faktu, že se do kódu později vkládá reklama) přiliš nehodí.

Například levý sloupec "obsah" má vlastnosti "left: 140px; width: 168px; top: 167px;". Vzhledem k tomu, že samotný vršek stránky je delší než ve stylu uvedených 167px, tak se překryje. Řešení je několik:

a) Celý obsah stránky mít v jednom elementu (například div) tak, ať se reklama vloží ještě před něj a stránka určuje pozicování až v rámci vnořeného divu. (Tady by se ale jistě hodilo nastudovat něco o absolutním pozicování.)

b) Upravit stránku tak, ať nepoužívá absolutní pozicování a pozicovat všechno "klasickým" způsobem.

c) Postupně zkoušet správnou hodnotu atributu top, dokud to nebude vypadat (po vložení reklamy) podle představ :)

___
Mimochodem, rozdíl ve vykreslování stránky není rozdílem OS, ale prohlížečů. Např. Mozilla Firefox na UNIXu, linuxu, Windows i MacOSu vykreslí stránku stejně ;)
ale ono to nechce robiť co ja chcem, lebo na mojom editore kompozer to vyzeralo uz aj predtym ok, ale teraz jak upravujem tak upravujem...nejde to....lebo musim to upravovat na tomto editore ako wz editore...co mam robit? nic co si poradil nepomaha, lebo zadam hocijaku poziciu a rozmery nejde to! neposunie sa to ani nic!
help
a nejde o to, že se na webu ukazuje pořád ta původní verze, tedy, že se načítá z cache? Pak by pomohlo třeba CtrlF5
<HTML>Pokud používáš Firefox, zkus plugin WebDeveloper a upravovat CSS v něm - uvidíš to přímo v prohlížeči ;)</HTML>
kde najdem webdeveloper?
diki...uz mi to funguje:)