jak vkladat?

cau jsem uplny zacatecnik a v easy editoru jsem si vytvoril stranku s priponou .htm a nevim jak to dat na internet prosim poradte mi neco diky
Použij nějakého FTP klienta - např. Total Commander - návod: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
dekuji
Nebo použít zatím funkční SPRÁVCE SOUBORŮ, který WZ nabízí v administraci.
To asi nebude nejlepší rada, protože se správcem souborů na WZ jsou už dlouhodobě problémy. Nedoporučuje se jej používat... Anebo si pak nestěžujte.
Prosím vás jak to sprovoznit ? vytvořil jsem si v pc v poznamkovém bloku vebovky v Html jazyce ale v umystovaní na veb jsem zatím bažant už jsem ty soubory i sem nahrál aně nějak to stavkuje dík za odpověd :)
Jmenuje se alespoň jeden z těch souborů index.html (nebo index.htm)?
Koukni se taky sem: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35
Já stránky dělám v obyčejném Poznámkovém Bloku. A pokud jde o vkládání, tak jak již bylo naznačeno, jeden s těchto souborů se musí jmenovat index.html a tento soubor se bude zobrazovat, když zadáte adresu stránky.
<img src="http://fatusk.wz.cz/obrazek.GIF">
Čau. Mám problém při nahrávání souborů ve správci souborů v režimu administrace. Můžu nahrát vždy jen jeden soubor a musím tedy stále klikat na procházet a vybírat soubory jeden po druhém ze složky, kde jich je třeba dvě stě. Jde mi o to, jestli je možné vybrat více souborů a nahrát je součastně. Děkuji za odpověď.
To není problém, ale vlastní neznalost. Místo správce souborů používej FTP. Viz http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp.
Ano, je to možné použitím FTP klienta, např. Total Commanderu.