index jinde nez v rootu

Dobry den,
Prominte ze otravuji ale nemuzu to najit a celkem specham.
Mam index v podloslozce....Pouzivam nette a nemuzu kvuli knihovnam jen tak index presunout. Nemate navrhy jak to udelat.
Dik
A jaký je vlastně dotaz? Jak udělat co?

Index samozřejmě může být mimo root, pokud má být ale vhodně odkazovaný a vhodně přístupný, tak se vyplatí na něj z indexu z rootu přesměrovávat. Nette používá index v posložce kvůli lepšímu zabezpečení hierarchie (znemožní tak například přímo vložit do prohlížeče adresu jednotlivých knihoven), ale pomocí .htaccess "se tváří", že je v rootu. Vzhledem k tomu, že ti to nefunguje, tak jsi zřejmě použil nette špatně ;)
Nejjednodušší metoda je přesměrovávat jakékoli vstupy do /document_root. Metod je vícero. Viz http://www.jakpsatweb.cz/presmerovani.html

Nebo je i druhá možnost a to umístit index.php i do rootu. Tam stačí jen upravit cesty. Ovlivní to však baseUri. Což by mohlo rozhodit layout stránky.

Nette však není jinak zafixovaný na struktuře. Vše se dá přenastavit. Takže "nemůžu" u Nette neplatí ;)
No jelikoz uz jsem se s indexem hral, tak se mi primo do routu hazet nechce:), ale stale je to prvni projekt a az na tretim uvidim co budu muset mozna pomenit. Dekuji Vam obema za pomoc