Žádost o pomoc

Ahoj všichni, můžu Vás poprosit, jestli by se někdo z Vás nemohl kouknout na http://kristyninrozcestnik.wz.cz/ a poradit mi jak to mám změnit a co? Díky moc.
No ahoj, jaky ma ten web ucel? Jenom miliony banneru a ikonek?
A o jakou pomoc vlastně žádáš?

Ten, kdo chce udělat web stránku, si musí uvědomit, co vlastně chce a co má být obsahem jeho stránek. Bez této vize jen plácá nesmysly.

Takže si musíš položit otázku, co chceš změnit nebo co očekáváš, že chceš.

Rozcestník plný ikonek má pro většinu nulový efekt. Jestli je to jen pro tebe, tak prosím, ale pro nás je k ničemu. Ostatní mají jiné způsoby, jak se dostat na nějakou stránku. Takže tvou stránku jako rozcestník nevyužijí. Ta stránka je vlastně jen pro tebe.
Já si neodpustím pár poznámek..

Jak je aktuální obsah starý? Podle výběru odkazů a stářím openoffice.org 1.1.2 si dovolím odhadnout tam roku 2005. Pletu se?

Jak píše Tomík, musíš si rozmyslet, co je účelem toho webu/stránky, jaké by měla podávat informace a pro koho by měly být určeny. Navážu-li na aktuální stav, tak dneska jsou podobné "mini rozcestníky" zbytečné, na všechno si vystačíš s vyhledávači. Před lety (a masivním nástupem nových vyhledávačů) to bylo jiné, pravda, ale to už je pryč. Je třeba se přizpůsobit ;)

Pokud zůstane u osobní "prezentace", tak by se chtělo zaměřit na obsah -- musí mít hlavu a patu, musí být čtivý stejně tak je třeba dodržovat jistá pravidla (jako mezery za tečkou, čárkou, atd.). To by ve 14letech (8. nebo 9. třída?) snad neměl být až takový problém.

Víc ti tady asi nikdo nepomůže, musíš si to rozmyslet sama.

___
Když už jsem psal tak dlouhý příspěvek, tak mě to normálně přimělo si vzpomenout, jak jsem já sám kdysi poprvé začal a poprvé skončil :) To by byla story, že by se posluchači za břicha popadali.
Zdravím všechny, má to mít účel: Pomoct Vám, pobavit Vás,...- po dnešním způsobu. Navíc, tehdy kdy tyto rozcestníky se používali, tak jsem nevěděla pořádně jak se k tomu dostat, protože tehdy mi s tím pomáhal kantor a nevysvětlil mi proč tohle nebo tamto dělám tak či tak a nemohla jsem se dostat ani na svůj účet protože jsem to za ty leta zapomněla, díky tomu, že webzdarma pořád nás informuje a dělá reklamy tak jsem tam našla i svůj účet, ale až tento rok a ráda bych to zaktualizovala do dnešní doby,je to staré z roku 2004 - odhad byl blízko. Akorát nevím jak na to. Původně to neměl být rozcestník - to napadlo kantora (nikoli mě), ale stránka, která by se mohla po dnešním způsobu Vám líbit. Něco podobného jako youtube.com akorát v češtině a bylo by tam něco jiného, ne písničky, ale různé texty,... které by Vám mohly pomoci atd. k tomu to původně mělo být, že je to udělaný tak jak to vidíte, tak vlastně vidíte nikoli můj nápad, ale nápad kantora, který mi původně měl pomoci, ale udělal to za mě i přesto, že jsem s tim nesouhlasila - s tím, aby to dělal on. Takže to chci opravit na můj nápad, který původně měl opravdu být prospěšný. Je to minulost, kterou ráda zaktualizuji do dnešní doby, můžete mi prosím pomoci? Díky.
Dodatek: Nejsem zrovna moc zkušená, resp. vůbec - ten děs (ma dnešní dobu) je moje 1. www stránka a také jedinná. To jen dodatek.
Rozumím tomu správně, že chceš nápady svého kantora nahradit našimi nápady? [Kruci, jak je možné, že jsem ten otazník před dvěma hodinami nenašel? :-)]
Mimochodem - velmi zajímavé je, že ses za těch cca 6 let nic nenaučila... Bloncka?
PS: Kvůli mně ten web nedělej - MI už nikdo nepomůže! :-)
Asi to neříkám dost jasně. Chci to udělat nejen kvůli sobě, ale především kvůli veřejnosti (obecně), za těch ano 6 let jsem se to nemohla naučit, protože měla jsem před sebou konec 7. třídy a 8. a 9. - tenkrát a pak ještě příprava na příjímačky na SŠ, ta první tam jsem byla rok a půl, protože mě nebavil obor, původně jsem chtěla jiný, ale oni mě automaticky dali jinam, tak jsem udělala krok, který jsem měla udělat tenkrát, jít jinam a za ty roky, jsem musela dělat rozdílovky atd., takže nebyl čas, chápu z vašeho hlediska je to cca nepochopitelné, ale je to tak. Tak to chci napravit teď, kdy je čas. Rozumíš tomu celkem dobře, akorát tam přidám i své nápady, pochopitelně.
Bloncka má být blondýna? Blondýna nejsem, jsem černovlasá holka.
A další důvod proč to chci dělat je naučit se to.
a
http://www.jakpsatweb.cz/
znáš?
Díky.