Nezobrazuje se POZADÍ 2

Zdravím lidi, mám menší problém se svými stránkami: http://cans-collection.wz.cz/ . Stránky jsem začal včera vytvářet (zatím jen úvodní stránku) pomocí programu KompoZer.

Postupoval jsem takto:

1) Vytvořil jsem novou stránku.
2) Napsal jsem stručný text.
3) Nahrál jsem obrázek Coca-Coly.
4) Dal jsem: Formát/ Barva a pozadí stránky/ Obrázek na pozadí/ OK.
5) Obrázek (pozadí) se mi normálně zobrazí.
6) Dám: Soubor/Publikovat.
7) Napíše to, že publikace byla úspěšně dokončena, ale když otevřu stránku tak se zobrazí jenom obrázek Coca-Coly a text, ovšem na bílém pozadí a né na tom které jsem tam nahrál.


Nevíte někdo co s tím?

Předem děkuji za odpověď.

Radek Nišev.
<HTML>Nemáme na disku obrázek s tím tvým pozadím. Mnozí z nás nemají ani disk C: Obrázek pozadí musí být na stránce umístěn relativně k souboru stránky, nebo jak se to v té tvé parodii na editor webových stránek dělá.

PS. Menší poznámka - máš-li tendenci psát anglicky, nauč se to - "Welcome on my websites" je typický čengliš, správně se píše "Welcome <strong>to</strong> my website"

PPS. Druhá poznámka - vyvaruj se formátování stránky pomocí mezerníku. Mezerníkem odděluj slova, necentruj s ním obrázky - na to má ten tvůj "editor" také určitě nějaké tlačítko.</HTML>
Ok, díky za rychlou odpověď.

P.S. Jsem začátečník.

Mohl by si mi tedy prosím podrobněji vysvětlit jak mám to pozadí nahrát.
Jinak, můžeš mi doporučit tedy nějaký jiný editor webových stránek? Neumím totiž moc jazyk HTML, proto to dělám ve WYSIWYGu.
DÍKY MOC. Už mi to funguje.
Ta parodie na editor webových stránek je snad pokračování NVU, které se tu svého času hojně doporučovalo.

Pozadí se nejlépe nahraje pomocí FTP klienta, viz např.
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34

Vlastní nahrání pozadí na web ovšem stávající problém neřeší, problém je v tom, že editor do zdrojového kódu zapsal odkaz na lokální disk - nejprve je potřeba tedy naučit se v editoru zadávat odkazy tak, že nevznikne:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Radek/Plocha/art-wallpaper_1280x1024.jpg
ale vnikne odkaz, který bude, jak píše Nípal, "relativně k souboru stránky"
Tip: toho se pravděpodobně nejlépe dosáhne tím, že se soubor index ještě před vložením odkazu uloží na pevny disk počítače - pokud je programu jasné, kde je vlastně index, vloží odkaz na linkovaný soubor relativně. Pokud je index ještě jen paměti, tak editor nepozná, kde skončí a tak umisťuje odkazy absolutně - netvrdím, že to tak KompoZer dělá, ale mohl by to tak dělat.
Pak se pravděpodobně soubor s pozadím nahraje v rámci toho, co je označeno nejspíš jako publikování webové stránky, tedy dostane se na web stejně jako soubor index a obrázek Coca-Coly

PS: každý editor je potřeba se naučit ovládat. To, že stránky s ním člověk vytvoří a nebude muset nic znát, je iluze.
Teď už by se to mělo zobrazovat správně.


P.S. Jo KompoZer je další pokračování Nvu.