pomoc s rámci (vyřešeno)

Chtěla jsem někoho poprosit o radu. Jsem začátečník a už vážně nevím co s tím. Svoje stránky jsem vytvořila v Golden HTML editoru. Použila jsem rámce-abych měla na jedné straně obsah a na druhé straně konkrétní stránku, přočemž obsah se nebude měnit. No o a v čem je můj problém. Když nahraju svoje stránky (mám index.htm), tak se mi objeví jen bílá stránka. Pokud ale zkusím nahrát jen stránku bez obsahu (tedy nepoužiji rámce), tak se stránka nahraje. Prosím poraďte, co dělám špatně.díky moc L.
<HTML>Máte 2 problémy:

1) Rámce se odkazují na soubory na Vašem disku. Tohle se na Vašem počítači ještě jako bílá stránka neprojeví, ale nám se to projeví jako chyba, protože my ty soubory na disku samozřejmě nemáme.
2) Nadbytečné tělo stránky. Hlavní stránka zastřešující rámce nesmí (ani podle normy) mít žádné tělo (tagy <BODY> a </BODY>) a nic v něm (nic mezi těmi zmíněnými tagy). Také si pohlídejte, aby se Vám do této stránky nevkládala reklama - odkloňte její vkládání do souboru "konkrétní hlavní stránky" (dle Vaší terminologie) a ujistěte se, že je nastaveno vkládání nahoru (při vkládání dolů je soubor ignorován). Bílou stránku některé prohlížeče zobrazí, protože dají přednost tělu stránky. Jiné zase dají přednost rámcům.</HTML>
Děkuju..už to funguje