Iframe a target='_top'

Dobrý den,

mám následující problém: mám stránku, ve které je vložený iframe. Jenže stránka obsažená v iframe používá odkazy s "target='_top'". Takže mi bohužel vždy 'vyleze' z toho iframu a přepíše mi celou mojí stránku. Ten web, který je zobrazen v iframe bohužel nemohu nijak ovlivnit.

Dá se nějak zařídit, aby prohlížeč ingnoroval ten parametr 'target' v iframu?

Děkuji..:-)
Nejlépe domluvit se s autorem dotyčné stránky.
Jinak než domluvou (jak zmínil Kit) to zařídit nejde. Pokud nejsou obě stránky na stejné doméně, tak kvůli bezpečnostním omezením nemá stránka přístup k žádným údajům vložené stránky v iframe (ani k aktuálně zobrazené url).
Hmm... to jsem si myslel ... já jen, jestli se to nedá nějak očůrat nějakým javascriptem .... Problém je v tom, že ty "moje" stránky jsou firemním intranetem a ta stránka v iframe je umístěná kdesi ve Vídni, takže bohužel domluvit se s někým není možné (navíc by to stejně bylo zamítnuto). Takhle jakmile tam někdo na něco klikne tak bohužel uteče z našeho intranetu a to já nechci :-(
A ještě mě napadl dovětek: A co kdybych u toho iframe nastavil name='_top' ..? Sežerou mi to prohlížeče? :D
Sežerou tebe ;)

Jak už se zmínil Freeze, lze ovlivnit chování stránky v iframu, ALE pouze na vlastním písečku. Pokud se jedná o stránku umístěnou někde jinde, kterou osobně nemohu ovlivnit, pak už to z bezpečnostních důvodu nelze.
To by bylo hej, kdyby útočník mohl ovlivňovat cizí weby a využít ve svůj záškodnický prospěch.