Nelze umístit banner na konec stránky.

Zdravím...
Jsem absolutní začátečník,který se skoro vůbec nevyzná v html kódu.
HTML kód stránek mám vygenerován.
Problém spočívá v tom,že i když nastavím,že chci baner dole a na každý stránce,a i když stránky uploaduji znovu,tak se mi baner ukazuje nahoře a ještě zkovaný pod obrázkem.
Nechci porušovat podmínky,takže Vás prosím,koukněte na HTML kód mých stránek zkuste mi říct,co je potřeba upravit... Děkuji
Reklamu máš v kódu dole, to je správně. Problém je v nevhodných kaskádových stylech. Jako začátečníkovi ti doporučím, abys v CSS vůbec nepoužíval position:absolute. Pokud s tím neumíš, dělá to dost velkou neplechu - ve tvém případě například texty vytékají z rámečků.

Další možností je absolutně napozicovat i reklamu.

BTW: podíval jsem se na stránky použitého Web Builderu a tam zase mají text překrytý přes sebe. Raději se poohlédni po nějakém jiném generátoru nebo se podívej na http://www.jakpsatweb.cz.
Tak po několika hodinovém studování www.jakpsatweb.cz, zkoumání mého zdrojového kódu a zkoušení v praxi se mi to nakonec podařilo. Bylo potřeba nastavit absolute position ke značce <!--WZ-REKLAMA-1.0--> a je to.... :) nejvíc mě dostalo,jak to bylo nakonec triviální :)))
Akorát nevim,i když sem to nastavil na všech stránkách,tak se to zobrazuje jen na stránce index.html (v nastavení WEBZDARMA mám nastaveno na každou stránku reklamu)
tak už to šlape na všech!
Děkuji za radu!