Zobrazování img, tabulek a rámů

Zdravím a prosím o radu. Po uploadu mých stránek na webzdarma se mi nezobrazují jak obrázky, tak menu. Pracuji přes wysiwyg program. Obrázky nemají v názvech diakritiku. Jsem začátečník a nevím kde by mohla být chyba.

Díky za všechny odpovědi.
<HTML>Problém je v tom, že podle kódu by obrázky měly být v adresáři images, ovšem ty je máš přímo v kořeni. Přesuň obrázky do adresáře images a mělo by to být ok.

Menu nefunguje, protože ty horní odkazy nikam nevedou a to levé menu je jen text a ne odkazy.

Co je to za wysiwyg, smím-li se zeptat? Kód je teda nic moc, i když asi lepší než použít třeba word...</HTML>
Děkuji, ještě to zkusím líp zorganizovat abych už s tím neměla problémy.

Jedná se WYSIWYG
WYSIWYG webbuilder 7

http://www.wysiwygwebbuilder.cz/
<HTML>No vidím, že už částečně se obrázky podařilo zprovoznit. Ještě je ale potřeba dávat pozor na velikost písmen, http://crinis.webzdarma.cz/images/obrazek1bez.jpg nefunguje (odkaz ze sekce Foto), ale http://crinis.webzdarma.cz/images/obrazek1BEZ.jpg funguje. Pojmenovávej obrázky jen maými písmeny, nebo když už velká, tak je potřeba mít to správně i v kódu stránky. U menu je to napsáno dobře, proto se tam ten obrázek zobrazuje.

Jen si dovolím malou poznámku k textu na úvodní straně - píše se standarDní.</HTML>
Děkuji, opraveno.... a za chybu se upřímně stydím :/
Přijde mi to, na kadeřnický saloon, takové neučesané. Asi by to chtělo zvolit nějaký míň exotický font než je Batang, pak požná nebudou fonty s diakritikou "nadskakovat".

Zvlášť odpudivě to vypadá v poslední verzi IE, tam dokonce dochází k tomu že jsou slova napsaná přes sebe, viz
http://ds.mysteria.cz/crinis.png
ds: Mně to dělá také a může za to ... chvíle napětí ... nezvládnuté absolutní pozicování. Jako ostatně vždy. Nechápu, proč tento nesmysl používají téměř všechny WYSIWYG editory. Asi proto, že to jinak neumí.
Dobře, změním. Wysiwyg používám kvůli usnadnění.... jinak bych pracovala klasicky v poznámkovém bloku s hatmatilkou. Jedná se jen o návrh a nemám čas dělat půl roku na stránkách ;-)
Jen jestli můžu poradit hlavu vlevo nahoře buďto vymaž nebo jí udělej tak ať není kostrbatá dále bych určitě dal zarovnání do bloku->text-align: justify; dále v menu by bylo asi lepší seřadit dle názvu, vyhledávání nevím proč ale aspoň já sem radši když je někde nahoře a jiné písmo, věci které změníš za 10 minut a webu to hodně přidá na kvalitě... ;)